Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

DOCUMENT: Datoriile clubului BC Mureș. 37 de jucători pe lista creditorilor

Eduard Popa

Eduard Popa
28.02.2018

bc mures datorii

Site-ul Total Baschet a ajuns în posesia unui document care indică lista tuturor creditorilor care au bani de primit de la clubul de baschet BC Mureș Târgu Mureș, formație aflată de mai multe luni în insolvență.

Datoriile BC Mureș însumează puțin peste 4,4 milioane de lei, adică aproape un milion de euro. Pe lista celor care au datorii de primit se numără și FRB, diverse agenții de impresariat, agenții de zbor, hoteluri, servicii de pază și protecție sau Universitatea Petru Maior din Târgu-Mureș.

De asemenea, pe lista celor care au de primit bani de la BC Mureș se află și 37 de jucători. Printre ei se numără baschetbaliști cu experiență, precum Szabolcs Santa, Laci Lazar, Sasha Mladenovic sau jucători tineri, precum Norbert Șteff, Ors Kilyen, David Engi, Dimitris Rasty sau Florin Ilicov.

Jucătorii care au cei mai mulți bani de primit de la „Tigrii” sunt Alhaji Mohammed (peste 190.000 de lei), Goran Martinic (aproape 160.000 de lei) și Ivan Ivanovic (124.000 de lei).

În total, din cele 4,4 milioane lei pe care BC Mureș le are ca datorii, aproape 1,5 milioane trebuie să ajungă către sportivi, iar aproximativ 2,2 milioane sunt restanțe către Finanțe.

CITEȘTE ȘI: BC Mureș își dă ultima suflare "S-ar putea ca sămbătă să nu intre echipa pe teren"

Reamintim că marți BC Mureș a pierdut alte două nume importante. E vorba căpitanul Szabolcs Santa și de suedezul Jonathan Person. Ambii au semnat cu BCM U Pitești.

Mai jos captura celor 37 de jucători față de care BC Mureș are datorii, via Buletinul Procedurilor de Insolvență, nr 4012/23.02.2018.

*foto: Csaba Toth

1 comentariu la aceasta stire:
  • attitude_vs_altitude :

    Trist
    Foarte trista situatia de la Mures, Bc pus pe butuci, oare apare Csm, dispare creanta?
    Si fara rautate, o intrebare, dupa studierea listei: nu sare in ochi lipsa unei (unor) persoane de importanta din cadrul oricarei echipe, the Coach?
    Cine gaseste solutii sa rezolve pe toate, va fi semizeu la Mures. Bafta!

    cu 6 ani în urmă (01.03.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!