Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Document oficial. Protocolul medical emis de FRB prin care competițiile baschetbalistice se pot relua în România

Document oficial. Protocolul medical emis de FRB prin care competițiile baschetbalistice se pot relua în România

Federația Română de Baschet a redactat un protocol medical prin care anunță regulile care trebuie respectate pentru ca atât LNBM și LNBF să se poată desfășura, dar și restul competițiilor baschetbalistice. Acest document a fost realizat sub directa îndrumarea a specialistului în boli infecțioase, Dr. Valeriu Gheorghiță.

Prezentul protocol cuprinde atât regulile pentru competițiile în spații deschise dar și pentru competițiile în spații închise (săli de sport).

Protocolul medical emis de FRB îl puteți consulta AICI.

Vom reveni cu mai multe detalii!

foto: sportpictures.eu

4 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    bun
    In sfarsit un prim pas in directia dorita...
    Sa vedem acum reactia autoritatilor (Sport si Sanatate), iar apoi cum va fi regandit sistemul competitional... se pare ca se va merge pe o solutie cu turnee de 4 5 echipe intr-o locatie.
    La juniori in schimb, cred ca va fi foarte greu de gasit si aplicat o solutie in sezonul urmator.

    cu 3 ani în urmă (14.08.2020)
    • uplifter:

      Re:
      Nu am timp sa citesc protocolul dar dacă zici de turnee mi se pare horror! Pt ca vor fi chestii subiective, mai joaca fiecare cu fiecare? Cum se stabilește componenta turneelor dacă vorbim de un campionat cu 15 echipe? Și câte și mai câte...

      cu 3 ani în urmă (14.08.2020)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu undercat _ :

    In varianta turneelor
    cred ca avem un usor avantaj din perspectiva mediei de varsta. S-ar putea sa le ducem mai usor. Pe de alta parte, orice accidentare poate costa mult mai mult decat intr-un compionat cu format normal, dar asta e valid pentru fiecare echipa.

    cu 3 ani în urmă (14.08.2020) Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    re:
    eu zic sa-l citesti cand poti si mai vorbim...
    Tinand cont de conditiile exceptionale in care traim, nu cred ca un campionat normal, cu etape tur-retur, poate fi implementat sezonul acesta. Gandeste doar ce s-a intamplat la fotbal, un sport cu infinit mai multe resurse fata de baschet.
    Un sistem cu grupe de 5 echipe/locatie, meci fiecare cu fiecare, este cred eu cel mai potrivit momentan. Departe de a fi perfect, cred ca ar fi cel mai fezabil. Ca sa raspund punctual la intrebarea ta, cred ca poti roti echipele in turnee, in asa fel incat sa ajunga sa joace 2 meciuri una cu alta, iar daca vor fi din nou in aceeasi grupa, nu vor mai juca al treile meci... In fine, sunt variante, cred ca se pot gasi solutii... Sunt multe variabile, va aparea un caz la o echipa, si nu va mai intra la turneu, trebuie gandit si planificat mult...

    cu 3 ani în urmă (14.08.2020) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!