Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Donatas Tarolis: „Dedicăm acest trofeu familiei U-BT”

Donatas Tarolis: „Dedicăm acest trofeu familiei U-BT”

U-BT Cluj a câștigat finala Cupei României în fața celor de la CSM CSU Oradea, scor 68-61, după un ultim act în care elevii lui Mihai Silvășan au fost la conducere pe toată durata partidei.

Donatas Tarolis a fost unul dintre cei mai buni jucători ai gazdelor în acest ultim act. El s-a arătat extrem de mulțumit de victoria din Cupă:

„Sunt foarte fericit de ce s-a întâmplat. Este un sentiment incredibil. Am luptat pentru acest trofeu cu toată puterea și acum trebuie să continuăm să luptăm și pentru titlu, care reprezintă obiectivul nostru principal. Este o atmosferă incredibilă în această sală, suporterii sunt fantastici. Continuăm să muncim din greu pentru titlu și cu fani ca aceștia, totul este posibil. Dedicam acest trofeu orașului Cluj și familiei U-BT”

Tarolis a adunat 10 puncte, 7 recuperări și 3 pase decisive în 35:14 minute, în finala contra orădenilor.

*foto: u-bt.ro / Manases Sandor

2 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca romeovura :

    Felicitări
    Un titlul meritat pe deplin, iar că mărturie îi stă de alături statistica , iar ce este cu adevărat impresionat, sunt acele 6 capace din care dacă nu mă.inseala memorie 2 sunt în sfertul 4 când mai erau de joc circa 5-6 minute iar cei de la Oradea au reușit să se apropie într-un timp foarte scurt la minus 10 puncte. Pentru aportul lui adus în acest în special în acest meci jos pălăria. Haide U.

    cu 4 ani în urmă (11.02.2020) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Black_Mamba :

    Tarolis
    Sper sa se supere Silvasan pe el si sa-l vad la Oradea la anu' :)

    cu 4 ani în urmă (11.02.2020) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!