Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Petricevic: „A fost un test ca o mană cerească pentru noi”

Dragan Petricevic: „A fost un test ca o mană cerească pentru noi”

SCM Timișoara a pierdut amicalul cu U-BT Cluj-Napoca, desfășurat în Serbia, cu scorul de 75 la 50.

Dragan Petricevic, antrenorul timișorenilor, a tras concluziile după această primă partidă amicală disputată de echipa sa. Totodată, tehnicianul a dorit să le ureze succes clujenilor în preliminariile Basketball Champions League. 

A fost un test ca o mană cerească pentru noi, având în vedere că după şase luni şi jumătate am avut posibilitatea să jucăm baschet din nou. A fost un meci cu două reprize diametral opuse. În prima a fost destul de bine, sfertul al treilea a fost unul foarte slab, iar sfertul al patrulea echilibrat. Pentru asemenea situaţii există meciurile de verificare. Avem de muncit la foarte multe aspecte din joc. În această perioadă întotdeauna un lucru este cert, toţi arată mai bine la antrenament decât la meci. Doresc mult succes echipei din Cluj, îi doresc să se califice în grupele principale din Champions League. Mă bucur că am putut să ajutăm jucând acest meci, care nu a venit la un moment foarte prielnic pentru noi, dar, repet, mă bucur pentru faptul că am avut un meci amical, deoarece pe teritoriul României nu putem juca.

Astăzi, 15 septembrie, SCM Timișoara se va deplasa la Vrsac pentru o partidă de pregătire împotriva echipei din localitate. 

*foto: Baschet SCM Timișoara - pagină oficială

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!