Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Petricevic a transmis un mesaj de rămas bun lui Etoile du Sahel

Adrian Micinic

Adrian Micinic
17.06.2012

Noul antrenor al echipei CSU Sibiu, Dragan Petricevic, a transmis, prin intermediul unei rețele de socializare, un mesaj de rămas bun conducerii clubului Etoile du Sahel, jucătorilor alături de care a lucrat, precum și personalului angajat respectiv fanilor echipei care a câștigat Cupa Campionilor Africii sub comanda tehnicianului bosniac.

Dragi prieteni, dragă familie de Sousse, antrenorul vostru își va continua cariera în Europa. Mulțumesc jucătorilor mei, deoarece datorită lor am devenit un antrenor mai bun! Mulțumesc M.Nabil Hatab, deoarece am devenit un om mai bun decât am fost înainte! Mulțumesc tuturor suporterilor noştri şi tuturor oamenilor care iubesc acest club! Veți rămâne în inima mea! 

Chers amis,chere famille du Sousse,votre coach va continue sa carriere en Europe!Merci a mes joueurs,parce qu'ils ont de devenir un meilleur entrainuer que j'etais avant!Merci a toux ceux gui ont pris l'equipe et cela m'a aide a avoirtiutes les conditions d'execution!MERCI M.NABIL HATAB,GRACE A DEVENIR UN MEILLEUR HOMME QUE J'ETAIS AVANT!Merci a tous nos supporters et tous les gens qui aiment ce club!Parce qu'ils vont a un plus grand coeur j'ai eu avant!Vous restez dans mon couer que je vivrai!

Coach Dragan. 

Petricevic a decis să se întoarcă în România, acolo unde a lucrat 15 de ani, câștigând patru campionate și două cupe. Totodată el a construit echipe performante la cele șase formații unde a lucrat, totodată reușind să atragă publicul la sală. El a semnat un contract pe trei ani cu CSU Sibiu, o echipă cu un public foarte cald, care în ultima perioadă s-a îndepărtat de echipă. Petricevic a semnat un contract pe trei ani de zile cu formația de pe Cibin și a transferat deja doi fundași: Sasho Gruev (bulgar) și Baris Aktas (de la Dinamo, cu care a mai lucrat la Timișoara și la loturile naționale juvenile)

Foto: power-ess.com 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!