Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Petricevic: „Am arătat ca o echipă de juniori dintr-un sat de graniță”

Dragan Petricevic: „Am arătat ca o echipă de juniori dintr-un sat de graniță”

SCM Timișoara a cedat partida cu CSA Steaua București din BtArena cu scorul de 82 la 71. 

În condițiile în care echipa sa a dominat primele 22 de minute ale confruntării și a condus chiar și cu 15 puncte pe tabelă, Dragan Petricevic s-a arătat extrem de supărat de modul în care elevii săi au tratat anumite aspecte ale jocului. 

Am pierdut meciul de astăzi în primele două sferturi. Cum am jucat în primele două sferturi și în ce contratimp a fost Steaua în primele două sferturi trebuia să avem un avantaj de la 15 până la 20 de puncte. Nu vreau să diminuez sau să vorbesc fără lipsă de respect despre Steaua, dar în ce tonus mental aveam în acel moment al jocului trebuia să intrăm la pauză cu un avantaj de 15 puncte. Steaua a revenit în meci cu o serie incredibilă de aruncări de trei puncte, patru consecutive și șase în sfertul al treilea. Sunt zile execepționale și zile mai puțin bune. La fel de bine noi am ratat o mulțime de aruncări deschise. Acesta este baschetul, într-o zi unii au o formă excepțională la aruncări, iar alții nu. Noi nu am profitat, nu am înțeles nimic. Când ne-am dus la o diferență de 15 puncte am crezut că acolo câștigăm meciul. Este o lecție uriașă pentru această echipă. Nu mă simt deloc bine și sunt convins că nici jucătorii nu se simt deloc bine. Am pierdut acest meci, cu tot respectul pentru Steaua, care merită victoria pentru această revenire incredibilă și mai ales pentru cum a trecut peste noi și până la urmă pentru că a câștigat la o diferență confortabilă... Nu am învățat nimic, am arătat ca o echipă de juniori dintr-un sat de graniță. Asta nu înseamnă că nu avem în continuare șanse deschise și obiective pentru play-off, însă dacă așa o să tratăm meciurile, cu atâta superficialitate și atâta lipsă de decizii potrivite... Ne-au luat cinci mingi din mâini! Sunt foarte supărat, pentru prima dată vorbesc în acești termeni în acest sezon. Campionatul nu se termină mâine, ci cu ultimul meci înainte de play-off. Obiectivul nostru este să intrăm în play-off și sunt convins că vom reuși acest lucru.

Într-adevăr, echipa de pe Bega a pierdut posesia mingii de 19 ori pe parcursul celor 40 de minute de joc. Liderii bănățenilor la acest capitol au fost Mirel Dragoste și veteranul Igor Mijajlovic cu câte 4 posesii pierdute.

Astăzi, 9 februarie, SCM Timișoara va juca ultimul meci din turul LNBM în compania gazdelor de la U-BT Cluj-Napoca. Partida este programată la ora 19:30 și va fi transmisă în direct de DigiSport 4 și LookSport. 

*foto: facebook Baschet SCM Timișoara - pagină oficială

--------

Sărbătorim împreună 10 ani de Baschet.ro! Avem nevoie de sprijinul tău pentru a putea continua mediatizarea acestui fenomen. Fii alături de noi și investește în baschetul românesc prin intermediul platformei Patreon la această adresă: https://www.patreon.com/Baschet . Garantăm faptul că suma de bani acordată va fi investită sută la sută în baschetul românesc! Pentru mai multe detalii accesează acest link.

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM Timișoara adis :

    dragane
    in sfarsit ai spus ce trebuia spus inca de acum 3-4 etape
    despre play of,daca bateam steaua da aveam sanse 70-80% ,asa doar cu ajutorul rezultatelor si cu foarte mult noroc

    cu 3 ani în urmă (09.02.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!