Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Petricevic: „Ne-am fi dorit să dăm o replică mai solidă”

Dragan Petricevic: „Ne-am fi dorit să dăm o replică mai solidă”

Miercuri, 1 martie, în Sala Constantin Jude din Timișoara, SCM Timișoara a primit vizita lui U-BT Cluj-Napoca, într-o partidă care a fost echilibrată doar în primul sfert. Elevii lui Mihai Silvășan au dominat jocul, și-au menținut avantajul și s-au impus cu 83 la 59.

Iată ce a declarat Dragan Petricevic, antrenorul bănățenilor, la finalul confruntării cu U-BT:

„Ne-am fi dorit să dăm o replică mai solidă, dar sunt foarte conștient de foarte mulți factori care nu au fost de partea noastră. Echipa s-a antrenat în perioada aceasta fără mulți jucători: trei au fost la lotul universitar, Mekic la naționala Macedoniei, Ilija Djokovic a făcut primul antrenament cu echipa alaltăieri. Deci mult prea mulți jucători lipsă. Săptămâna trecută doar o zi sau două s-a putut juca 5 la 5. Și eu am fost plecat la lotul național. Cu siguranță, acesta este motivul pentru care nu am putut să dăm o replică mai bună. Totuși, nu cred că s-ar fi pus problema învingătoarei chiar dacă am fi fost în formulă completă, deoarece Clujul e chiar o echipă foarte puternică, care știe să profite de orice avantaj. Știu să fructifice orice greșeală din partea adversarilor. Felicitări! E un meci fără istoric, dar pentru noi a venit într-un moment care nu era favorabil pentru noi și trebuie să trecem cât mai repede peste această înfrângere pentru a ne pregăti pentru meciul cu Craiova”, a spus tehnicianul în vârstă de 54 de ani, conform radiotimisoara.ro.

În acest moment, SCM Timișoara are un bilanț de trei victorii și șapte înfrângeri în Top 10 și se află pe poziția a 8-a. Sâmbătă, 4 martie, de la ora 18:00, gruparea timișoreană primește vizita lui SCM U Craiova, într-un meci important în lupta pentru playoff.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!