Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Petricevic: „Pot să afirm că vom lupta și peste limita potențialului pe care îl avem în acest moment”

Dragan Petricevic: „Pot să afirm că vom lupta și peste limita potențialului pe care îl avem în acest moment”

SCM Timișoara se află la Oradea, acolo unde se va confrunta cu SCM Craiova și CS Dinamo București în cadrul turneului 6 al LNBM. 

Timișorenii se confruntă cu probleme de efectiv înaintea celor două partide ce urmează să fie găzduite de Arena Antonio Alexe. 

Dragan Petricevic a confirmat pentru pagina oficială de Facebook a clubului absențele lui Nikola Gajic, Laszlo Lazăr și Lewis Stallworth, jucător ce a suferit o accidentare gravă ce ar putea să îl țină departe de parchet o perioadă mai îndelungată

Ne așteaptă un turneu foarte greu, deoarece ne confruntăm cu probleme de efectiv din cauza absențelor celor trei jucători din rotația principală a echipei, dar acesta cu siguranță nu este un motiv să ne considerăm victime sigure la acest turneu. Cred în unitatea grupului, în calitățile fiecărui jucător disponibil și în caracterul întregii echipe, astfel încât pot să afirm că vom lupta și peste limita potențialului pe care îl avem în acest moment. Baschetul pe care Dinamo și Craiova l-au practicat până acum este unul de calitate și plăcut ochiului și sunt convins că privitorii se vor bucura de meciuri bune la acest turneu.

În momentul de față, SCM Timișoara ocupă locul 7 în LNBM cu 5-4 la general. 

*foto: Baschet Club Athletic Constanța

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!