Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Petricevic: „Șansele noastre la playoff rămân intacte”

Dragan Petricevic: „Șansele noastre la playoff rămân intacte”

SCM Timișoara a cedat pe terenul lui U-BT Cluj-Napoca cu scorul de 87-86 la capătul unui meci spectaculos și echilibrat. 

După partidă, Dragan Petricevic, antrenorul bănățenilor a tras concluziile turneului găzduit de BTArena, dar a vorbit și despre obiectivele echipei sale și șansele pe care SCM Timișoara le are să acceadă în playoff-ul LNBM. 

Ieri am spus că eu cred în obiectivul de a intra în play-off și iată de ce cred acest lucru. Antrenez jucători care au caracter! Ei au meritat să fie criticați după partida de ieri, dar atunci când este cel mai greu arată că au caracter. Totuși, nu pot să plec mulțumit de la Cluj-Napoca. Eu nu sunt un antrenor care se mulțumește cu o înfrângere strânsă chiar dacă vorbim despre un adversar care a învins multe echipe la o diferență mare de puncte. Consider că trebuia să câștigăm acest meci după cum am evoluat. Îmi pare rău pentru efortul jucătorilor... Trebuie să analizăm tot ce s-a întâmplat la acest turneu, mai ales primul meci. Dintr-un total de 80 de minute am avut doar 13 minute rele, care ne-au costat însă două victorii.

Fac un apel la suporterii care ne urmăresc. Să revenim la normalitate! Este sport, nu se poate judeca întreaga muncă de zi de zi a cuiva pentru 15 minute proaste sau pentru o înfrângere una peste alta cu o echipă cum este Steaua, care nu a fost la șase victorii distanță de noi și care nu a învins pe nimeni în acest sezon. Steaua este o echipă de valoare. Este foarte ușor sa fii hater când te ascunzi în spatele unui hanorac care îți acoperă fața. Noi terminăm prima parte a campionatului pe loc de play-off. Numărul victoriilor putea fi mai mare, dar sunt alte echipe care investesc mult mai mult și care puteau să aibă un scor mai bun. Să fim obiectivi! Șansele noastre rămân intacte, dar îmi pare rău că nu am reușit să câștigăm măcar unul dintre cele două meciuri pe care le-am disputat la acest turneu. În primul joc am condus timp de 25 de minute, iar în al doilea am condus, de asemenea, într-o parte considerabilă. În orice caz, a fost un meci frumos, care a făcut o bună propagandă baschetului.

La finalul turului, SCM Timișoara se află pe locul 7 în clasamentul la zi al LNBM cu 6/7 la general, la egalitate de puncte cu CS Dinamo și CSA Steaua.

*foto: Valentin Todea/Baschet.ro

 

--------

Sărbătorim împreună 10 ani de Baschet.ro! Avem nevoie de sprijinul tău pentru a putea continua mediatizarea acestui fenomen. Fii alături de noi și investește în baschetul românesc prin intermediul platformei Patreon la această adresă: https://www.patreon.com/Baschet . Garantăm faptul că suma de bani acordată va fi investită sută la sută în baschetul românesc! Pentru mai multe detalii accesează acest link.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!