Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Petronic: ’’Mi-aş dori să continui la Constanţa’’

Gabriel Pănoiu

Gabriel Pănoiu
13.05.2013

Dragan Petronic, pivotul sârb al Farului Constanţa a vorbit pentru totalbaschet.ro despre primul sezon al său în România, dar şi despre planurile sale de viitor.

Dragan, în primul rând, ce ne poţi spune despre seria cu Miercurea Ciuc?

Jocurile cu Ciuc au fost unele foarte interesante. Echipa mea a avut mari oscilaţii în joc, dar am reuşit să ne revenim, jucând inteligent ultimele două partide, lucru ce ne-a permis rămânerea în prima ligă.

Cum ai caracteriza primul tău an în România?

A fost un an foarte frumos, un an în care cred eu că am reuşit jocuri bune. Farul are o echipă bună, iar în viitor cred că acest club îşi va pune amprenta pe baschetul românesc.

Dacă ai avea ocazia să continui în România, indiferent de echipă, ai face-o?

Dacă aş continua să evoluez în România, aş face-o tot sub culorile constănţene. Îmi dorec mult să continui alături de Farul Constanţa, deoarece mi-a plăcut foarte mult aici, atât pe plan sportiv, cât şi pe plan personal. Constanţa este un oraş foarte frumos.

Dragan Petronic a încheiat sezonul regulat cu o medie de 12.0 puncte şi 6.3 recuperări, pentru un indice la eficienţă de 11.6.

Foto: Daniel Chiriac

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!