Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragoş Andrei: "Nu mi-a tremurat mâna. Ne aşteptam la un final incendiar"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
29.04.2012

foto: fortaviola.ro

Omul care practic a forţat Clujul să arunce de trei puncte în încercarea de a egala, Dragoş Andrei, a vorbit la finalul meciului despre cele două aruncări libere de care a beneficiat la scorul de 79-78. Românul şi-a păstrat calmul şi le-a transformat pe ambele. Andrei spune că nu a simţit presiune pe umerii săi în acel moment. El a vorbit şi despre victoria echipei sale.

Nu mi-a tremurat mâna şi nici nu cred că era cazul. Eram pregătiţi de la început pentru un meci strâns şi ne aşteptam să fie un final incendiar. Mă bucur că am reuşit să marchez cele două libere. Mă aşteptam ca noi să începem mai bine, nu ei, mai ales după meciurile cu CSM Bucureşti. Dar am revenit şi am avut poate şi un ascendent moral după revenirea aceea. Suntem două echipe apropiate ca valoare şi fiecare a avut momentele ei bune şi momentele ei proaste. Noi trebuie acum să vedem ce facem cu băieţii care s-au accidentat azi. Va fi greu nu doar fără Jovanovic, ci fără oricare dintre noi.

Dragoş Andrei a reuşit doar 3 puncte sâmbătă seara, toate din aruncări libere, însă ultimele două s-au dovedit a fi cruciale în stabilirea învingătoarei.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!