Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragoș Diculescu a tras concluziile după partida cu CSU Sibiu

Dragoș Diculescu a tras concluziile după partida cu CSU Sibiu

SCM U Craiova a debutat cu dreptul în LNBM. Oltenii au reușit o victorie la limită în fața celor de la CSU Sibiu, scor 75-74. După terminarea partidei, Dragoș Diculescu a oferit un scurt interviu pentru site-ul gsd.ro.

Acesta a tras, la cald, concluziile după partida disputată:

Suntem foarte bucuroși, a fost un meci dificil. Eu cred că puteam să ne facem viața mai ușoară încă din sfertul 3, însă trebuie să recunoaștem că am avut o cădere. Mă bucură și faptul că am avut multe lume care ne-a suștinut.

Am ratat multe aruncări libere, atât eu, cât și colegii mei...asta ne-a costat. Ei au jucat cu patru oameni mari, au jucat foarte fizic și noi nu am reacționat foarte bine la asta.

Întrebat de meciul din etapa următoare, cel împotriva fostei sale echipe, acesta a răspuns:

Aștept meciul cu nerăbdare, o să ma pregătesc din ce în ce mai bine pentru asta. Sunt pregătit să obținem încă o victorie și să ajungem cât mai sus.

Fiecare meci este special pentru mine, inclusiv acesta...în fiecare meci eu voi da 120% și sper ca într-un final echipa să câștige.

Referitor la așteptările sale de la acest sezon, Diculescu a replicat:

Eu când am venit aici am fost impresionat de performanța pe care Craiova a realizat-o și am spus că eu vreau să obțin și mai mult. Întotdeauna trebuie să tindem să obținem mai mult...Noi suntem învingători și suntem pregătiți să luăm fiecare meci în parte.

*foto: Universitatea Craiova Baschet fans/Facebook

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!