Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Drew Brandon a ajuns la un acord cu CSM Galați

Drew Brandon a ajuns la un acord cu CSM Galați

Drew Brandon este noul jucător al lui CSM Galați. 

Cel mai probabil, Brandon îl va înlocui pe Davor Konjevic, jucător ce a suferit o accidentare în prima sa partidă din LNBM. 

Noul jucător al echipei de pe Dunăre are 28 și de ani și evoluează pe pozițiile 1-2. Baschebalistul cu o înălțime de 1,93m a jucat în stagiunea 2016/2017 21 de partide pentru Phoenix Galați și a adunat medii statistice de 8.8 puncte, 5.6 recuperări, 4.1 pase decisive și 1.7 intercepții.

Brandon a început stagiunea în curs în echipamentul formației ucrainiene BC Odessa pentru care a jucat 5 partide și a adunat medii statistice de 6.4 puncte, 4 recuperări, 2.2 pase decisive.

În momentul de fața, CSM Galați ocupă locul 13 în LNBM cu 2-7 la general. 

*foto: monitoruldegalati

--------

Sărbătorim împreună 10 ani de Baschet.ro! Avem nevoie de sprijinul tău pentru a putea continua mediatizarea acestui fenomen. Fii alături de noi și investește în baschetul românesc prin intermediul platformei Patreon la această adresă: https://www.patreon.com/Baschet . Garantăm faptul că suma de bani acordată va fi investită sută la sută în baschetul românesc! Pentru mai multe detalii accesează acest link.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!