Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Duel cât un sezon pentru CSMU Oradea

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
17.04.2015

(7)

LNBM

Play-Off / Sferturile de finală

19:50

18.01.2015

Arena Antonio Alexe

(2)

0-2 Fişă M3 2-0

Seria dintre CSMU Oradea şi Steaua CSM EximBank Bucureşti se mută la Oradea. Meciul trei este programat să aibe loc sâmbătă, de la orele 19:50, la Arena Antonio Alexe din localitate. Gazdele speră la trimiterea meciului în decisiv, în timp ce bucureştenii sosesc cu un singur gând, calificarea în semifinalele Ligii Naţionale de Baschet după o lungă pauză. Actualmente oaspeţii de sâmbătă conduc cu 2-0 la general, graţie celor două victorii la limită obţinute săptămâna trecută. 

Misiunea nu este deloc una uşoară pentru bihoreni, însă nici imposibilă, cel mai bun exemplu fiind "U" BT Cluj-Napoca în stagiunea precedentă, când a revenit de la 0-2 şi a izbutit să elimine pe CSU Sibiu. A fost unul dintre puţinele exemple în care o formaţie mai slab clasată a trecut, în primul tur al playoff-ului, de o grupare mai bine cotată. Însă pentru a izbuti acest lucru sportivii roş-albaştri trebuie să aibe două zile consecutive mult mai bune decât cele de săptămâna trecută, în special jucătorii autohtoni. 

Confruntarea de sâmbătă va fi 11-a all time între cele două combatante. Actualmente Steaua conduce cu scorul de 6-4 la general, având la activ patru victorii consecutive împotriva elevilor lui Cristian Achim. Înaintea acestui sezon scorul era benefic bihorenilor, 4-2. De menţionat că din cele zece jocuri doar de două ori echipa gazdă şi-a trecut în cont victoria. La acest capitol scorul este egal, 1-1, atât bihorenii cât şi bucureştenii au reuşit să triumfe pe terenul advers, primii în returul ediţiei 2013-2014, iar steliştii în actuala stagiune. 

Cele două combatante, cât şi antrenorii acestora, se cunosc foarte bine, iar o eventuală surprindere din partea adversarului este foarte puţin probabilă. Rămâne de văzut dacă Cristian Achim va apela sub panouri la Nuhanovic în locul lui Pantic, slovenul confruntându-se cu probleme medicale pe parcursul primelor două jocuri. În altă ordine de idei, din cunoştinţele noastre cele două formaţii nu au probleme de efectiv înaintea meciului trei al playoff-ului.

Conform FRB, brigada de arbitri care va oficia această confruntare este formată din Ciulin Marius, Stoica Ciprian şi Drugău Sorin, comisar din partea FRB fiind Marius Marinescu.

13 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea afganul :

    E clar....
    Mai bine nu se putea Ciulin si Stoica

    cu 9 ani în urmă (17.04.2015)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tme:

      Scuze
      Deja incercati sa gasiti scuze pentru o eventuala infringere! Prea mult ne luam de arbitraje si nu ne uitam in"ograda" noastra Si la meciul de ieri de la Timisoara au fost multi care s-au legat de arbitraj dar nu vede nimeni ce greseli impardonabile a facut Timisoara mai ales spre final de meci. Din pacate incepem sa semanam tot mai mult cu clasicul suporter de fotbal

      cu 9 ani în urmă (17.04.2015)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Aaaa...stai sa ma gandesc, muresenii nu is aia care plang si azi ca Asesoft le-a luat finala. Ca sa scoti Asesoft, nu sa o bati un meci, ci sa ii bati cand nu ar trebui si e chiar groasa treaba pt ei, tu ca echipa trebuie sa joci perfect....ori asta din pacate foarte rar iese intr-un meci decisiv. Eu as spune ca normal sa se planga lumea.

      cu 9 ani în urmă (17.04.2015)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tme:

      Nu
      Asesoftul ne-a luat finala ci am cam pierdut-o pe mina noastra. Am jucat bine pina la 2-2 la general dar din meciul 5 la Tg-Mures a inceput sa ne apase presiunea pe umeri si am facut multe greseli Cred ca pina acum nici o echipa nu era pregatita psihologic sa cistige campionatul in fata ploiestenilor, sper ca anul acesta cineva sa fie Clujul a cistigat acel campionat pt ca a avut doi jucatori de exceptie si vreo 10 metri cubi de noroc, nici n-aveau nevoie de antrenor Si eu daca antrenam acea echipa, cistigam campionatul

      cu 9 ani în urmă (17.04.2015)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Care a fost norocul ala asa mare in finala aia, poate imi aduci si mie aminte? Ca s-a castigat la Ploiesti si asa s-a adus decisivul pe teren propriu? Ca a fost singura echipa care a castigat 2 meciuri consecutive intr-o finala cu Ploiesti? Crezi ca asa buna a fost echipa aia? Erau totusi 7 jucatori mari si lati, iar Dykes nu a fost senzational decat foarte rar in finala aia ca aveau si ploiestenii niste jucatori care sa il tina. Ii cam rau sa vorbim necunostinta de cauza si is aproape sigur ca fara sa fi vazut alt meci din finala aia in afara de ultimele 40 de secunde. Mai bine sa ne abtinem uneori.

      cu 9 ani în urmă (17.04.2015)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea rexdecebal :

    intrebare
    tme, tu folosesti Google translate?!?! Nu de alta, dar postarile tale nu am semne de punctuatie si de regula nici-un inteles sau logica!!!

    cu 9 ani în urmă (17.04.2015)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tme:

      ????
      Vezi ca nici-un nu se scrie cu cratima!

      cu 9 ani în urmă (17.04.2015)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tme :

    !!!!
    Stiu ca sint multi carora nu le convin postarile mele, dar pot sta linistit, acesta e ultimul sezon in care voi mai posta pe acest site. Ma retrag sa invat gramatica si ortografia limbii romane.

    cu 9 ani în urmă (17.04.2015) Raspunde
  • CSM CSU Oradea suporter oradean :

    duelul ,sa fie,gandit
    bine,jucat bine,si parerea mea sa joace amandoi pivotii,Pantic si Salih,Krapic care poate ajuta mult,sa se mai odihneasca Rade,ca a obosit,il poate coordona pe Achim si de pe banca,daca crede ca nu se descurca fara el.Stiu ca este greu pentru Dillon,dar el ar trebuie sa joace si pe conducator de joc,asta daca vrem sa castigam macar un meci,daca vrem sa intram in vacanta atunci faca "magicianul" ce vrea...

    cu 9 ani în urmă (17.04.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe ardeleannn :

    oradea
    Este ceea mai defavorizata echipa de baschet din univers.intotdeauna arbitri au ceva cu ei.....echipa oradei ii frunceeeaa romaniei.......bla bla bla.....ar cam trebui anul acesta sa castige si ei campionatul mult visat...........dar nu prea cred, sincer sa fiu..ca au o echipa slabuta....

    cu 9 ani în urmă (17.04.2015) Raspunde
  • CSM CSU Oradea mira :

    @ardeleannnn
    N-ai multe idei, da' bine ca-s fixe!
    P.S. Avem echipa 'slabita' - acuma esti fericit? Dormi mai bine la noapte? Poate miine noapte vei dormi mai prost...

    cu 9 ani în urmă (17.04.2015) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    La ce probleme de lot, ce prim 5 au aliniat in retur, pt Oradea este o minune ca a ajuns aici si nu doar atat, ci a avut meciurile de la Bucuresti in mana, spre deosebire de altii cu lot de 11 jucatori si investitii care au fost condusi tot meciul.

    Achim e un super antrenor pt mine, ma uitam si la Bucuresti ce idee de schema a putut sa aiba si cat tupeu la ultima faza...mare pacat ca nu i-a iesit(norocul de acum 2,3 ani cand il batea pe Bavcevic in ultimele minute s-a intors). Al doilea meci trebuie sa recunosc ca la ultima faza n-am inteles nimic. Insa, repet, e o minune ca au ajuns aici in conditiile in care a jucat cu Dillon conducator de joc, fara jucator de pozitia 4(Krapic n-are treaba cu meseria asta de multe ori), cu 2 jucatori pe poz 5 putin rudimentari si doar unul constant(Pantic).
    Vad un lucru ciudat...pe acest forum cei mai contestati oameni de la echipa oradeana, sunt Achim, Subotic si Markovic...fix oamenii care au carat greul sezonului alaturi de Dillon. Domnilor, daca voi va plangeti ca ati ajuns in playoff si jucati de la egal la egal cu oricine, avand o echipa absolut improvizata, atunci sibienii saracii ce sa zica, ca ar trebuie sa fie taiati pe vene toti deja?

    cu 9 ani în urmă (17.04.2015) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca lublaj :

    3 - 0
    Era normal! Asa echipa asa rezultate! Dar asa manager , asa castiguri...personale!!!

    cu 9 ani în urmă (18.04.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!