Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Duel dezechilibrat între BC Timișoara și CSM-U Oradea

Valentin Todea

Valentin Todea
16.12.2015

Trupa pregătită de Milorad Perovic primește vizita orădenilor într-o confruntare ce va avea loc astăzi, de la ora 18, în Sala „Constantin Jude”.

Având în vedere situația din clasament, oaspeții pornesc cu prima șansă în această partidă. BC Timișoara ocupă ultimul loc, însă cu un meci mai puțin disputat decât Gaz Metan Mediaș, prima echipă peste aceasta, fiind de altfel singurul adversar de care bănățenii au reușit să treacă în acest sezon.

De cealaltă parte, băieții lui Cristian Achim au până acum un parcurs foarte bun, situându-se pe locul 3, cu opt victorii și trei înfrângeri acumulate, având o partidă mai puțin jucată decât ocupantele primelor două locuri.

În partida din tur, Sean Barnette și compania au învins cu scorul de 89-60. În stagiunea trecută, cele două grupări s-au întâlnit doar în sezonul regulat, orădenii impunându-se în ambele confruntări. A fost atunci 91-66 pe terenul bihorenilor și 72-88 la Timișoara.

Gazdele din această seară vin după eșecul suferit în deplasare cu CSU Atlassib Sibiu, scor 77-67, în timp ce formația de pe Crișul Repede a cedat acasă în ultima etapă în fața Stelei cu 77-79.

Meciul va fi arbitrat de Andrada Csender, Istvan Bertalan și Cosmin Prișcă.

*Foto: partyoradea.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!