Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dumitru Lecca despre Timișoara - CSM: ”Victorie recomfortantă a timișorenilor!”

Dumitru Lecca

Dumitru Lecca
22.04.2012

Victorie recomfortantă a timișorenilor cu care răsplătesc un public minunat.

Rezultat logic in favoarea echipei cu bancă mai lungă și prezentă în efectiv complet la acest joc. La bucureșteni, lipsa lui Virgil Căruțașu se dovedește decisivă, ei neavând, în special în defensivă, armele necesare pentru a se impune.

Pentru semifinale timișorenii au argumente: Jovanovici, un excelent conducător de joc, Popescu și Cuic, doi jucători dispuși mereu la efort maximal, Archie, cu calități atletice remarcabile. Plus o bancă suficient de lungă care le oferă, în mod normal, șanse. Va fi însă nevoie să reducă numărul greșelilor de tehnică, încă prea mare, și să dovedească, constant, mai multa preocupare pentru jocul colectiv.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!