Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dusko Vujosevic se află la Oradea alături de jucătorii lui U-BT Cluj-Napoca

Dusko Vujosevic se află la Oradea alături de jucătorii lui U-BT Cluj-Napoca

Sâmbătă, 14 decembrie, CSM CSU Oradea și U-BT Cluj-Napoca se întâlnesc într-un meci din cadrul etapei a 10-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Până în acest moment, trupa clujeană este neînvinsă și aceasta își dorește să continue seria de victorii și să își consolideze prima poziție.

U-Banca Transilvania are un bilanț de 17 victorii și o singură înfrângere în această stagiune, descurcându-se foarte bine atât pe plan european, cât și pe plan intern. Un mare merit îl are Dusko Vujosevic, antrenorul coordonator al alb-negrilor, care este ajutat de Mihai Silvășan.

La începutul acestui sezon, oficialii lui U-BT Cluj-Napoca au ținut o conferință de presă în care au anunțat faptul că Mihai Silvășan va fi cel care va conduce echipa în timpul meciurilor, motivele fiind legate de problemele de sănătate ale lui Dusko Vujosevic.

Din acel moment, legendarul antrenor nu a fost în nicio deplasare alături de elevii săi, fiind supus mai multor tratamente. De asemenea, pe teren propriu, Vujosevic ocupă locul de la capătul băncii de rezerve și intervine cu indicații foarte rar.

Totuși, derby-ul cu CSM CSU Oradea propune o premieră. Dusko Vujosevic a călătorit și el alături de jucătorii lui U-BT și va participa la meciul din Arena Antonio Alexe. Așadar, un semn bun pentru clujeni atât din punct de vedere sportiv, cât și din punct de vedere medical.

Încleștarea dintre CSM CSU Oradea și U-BT Cluj-Napoca va începe la ora 20:30 și va fi transmisă, în direct, pe Digisport 4.

*foto: Manases Sandor/u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!