Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dusko Vujosevic: „Sezonul acesta a cauzat probleme la fiecare echipă”

Dusko Vujosevic: „Sezonul acesta a cauzat probleme la fiecare echipă”

Astăzi, 9 iunie, de la ora 20:00, are loc primul meci din cadrul finalei LNBM dintre U-BT Cluj-Napoca și CSM Oradea

La conferinţa de presă dinaintea primei partide, experimentatul Dusko Vujosevic, antrenorul coordonator al clujenilor, a adresat câteva cuvinte referitoare la rivalitatea dintre cele două formații și obiectivele pe care clubului din Cluj: 

Sezonul acesta a cauzat probleme la fiecare echipă. Și noi ne-am confruntat cu probleme. Chiar și așa, am ajuns în finala campionatului. Putem să culegem acum roadele muncii depuse tot sezonul. Jucăm finalul campionatului în fața fanilor și mă bucură acest lucru. Avem o responsabilitate față de suporterii noștri. Noi ne-am străduit în permanență să obținem avantajul terenului propriu. Speram ca situația să se liniștească și să îi primim pe fani în Play-Off. Prezența lor în sală constituie un mare plus. Pe masă se află trofeul de campioană și întâlnim Oradea, o formație experimentată. Joacă în aceeași formulă, au câștigat trofee și au obținut performanțe în FIBA Europe Cup. Sunt un club ambițios, profesionist. Până la urmă, consider Oradea drept un adversar serios. Cu siguranță urmează o serie de meciuri strânse. 

Vujosevic a stat pe banca lui U-BT în acest sezon chiar într-un meci împotriva lui CSM Oradea. Aceea partida s-a încheiat cu scorul de 83 la 77 în favoarea bihorenilor. 

*foto: Manases Sandor/u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!