Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dylan Frye este noul jucător al lui CSM Târgu Jiu

Dylan Frye este noul jucător al lui CSM Târgu Jiu

CSM Târgu Jiu a anunțat în cursul zilei de miercuri, 20 iulie, transferul americanului Dylan James Frye, un conducător de joc în vârstă de 25 de ani adus din Lituania.

Frye a bifat patru sezoane în NCAA la Bowling Green Falcon în perioada 2016-2020, în ultimul sezon având medii de 13.5 puncte, 4 pase decisive și 3.5 recuperări.

Jucătorul înalt de 1.88 metri a avut primul contact cu baschetul european în Croația, la Vrijednosnice Osijek KK (2020/2021), unde a totalizat 14.8 puncte și 5.3 assist-uri în medie pe întâlnire. Sezon precedent l-a petrecut în Lituania, la Dzukija Alytus, formație cu care a ajuns în playoff-ul LKL. Americanul a avut medii de 10.2 puncte pe meci și 2.3 pase decisive.

În acest moment, Frye este cel de-al doilea american din lotul gorjenilor, după Porter Troupe, jucător străin fiind și Andriy Agafonov. În ceea ce privește sportivii autohtoni, CSM Târgu Jiu îi are pe Camil Berculescu, Andrei Bărăgan, Andrei Gheorghe, Alexandru Berca și Bogdan Penciu.

*foto: BGSU Athletics

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!