Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Echipa etapei a 26-a din Liga Națională de Baschet Masculin

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
07.04.2023

Echipa etapei a 26-a din Liga Națională de Baschet Masculin

Etapa a 26-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin a luat sfârșit la mijlocul acestei săptămâni, cu un duel restant din Top 10 între CSO Voluntari și U-BT Cluj și cu ultimele meciuri din Grupa 11-18. Tabloul din play-out a fost stabilit în urma acestei runde.

Iată echipa ideală a acestei etape:

Nate Johnson (CSM Constanța)

Marinarii au obținut al doilea succes din Top 10 la capătul meciului cu Rapid, scor 79-78, datorită unui game-winner al lui Johnson. Baschetbalistul american a fost denumit și MVP-ul etapei, la capătul unui meci în care a avut 26 de puncte, 6 recuperări, 6 pase decisive și 3 intercepții pentru 26 de unități la eficiență.

Toddrick Gotcher (CSO Voluntari)

O altă echipă ce a reușit o victorie impresionantă în această rundă este CSO Voluntari. Ilfovenii au trecut de campioana României, U-BT Cluj, cu 89-86. Gotcher a reușit tripla care a adus-o în avantaj pe vicecampioană și a avut 25 de puncte, 3 recuperări și 4 assist-uri la capătul disputei și un indice al eficienței de +25.

Donatas Tarolis (CSM Oradea)

MVP-ul etapei cu numărul 25 și-a confirmat evoluția excelentă și a dominat și partida cu CSU Sibiu. După ce în tur a marcat coșul victoriei, lituanianul a fost cel mai valoros om al echipei sale în meciul din deplasare, terminând cu 21 de puncte, 2 recuperări, 3 assist-uri și +25 la eficiență.

Igor Kesar (SCM Timișoara)

Leii din Banat au rămas în viață în cursa pentru play-off datorită unui succes imens pe terenul lui SCM U Craiova. Timișorenii au trecut cu 80-69 de adversarii lor, iar Kesar a fost providențial în această victorie. Pivotul formației lui Dragan Petricevic a adus 25 de puncte, 6 recuperări, 3 pase decisive și 29 de unități la eficiență.

Emi Cățe (U-BT Cluj)

În ciuda eșecului echipei sale pe terenul lui Voluntari, pivotul campioanei României și-a continuat forma excelentă din campionat. Pivotul lui U-BT a terminat cu +29 la eficiență un meci în care a avut 20 de puncte, 8 recuperări, 3 pase decisive și 3 capace și este în continuare liderul echipei la mediile de puncte și recuperări.

Pe lângă aceștia, din grupa 11-18 s-au remarcat următorii:

Kevin Johnson (CSM Focșani): 25 de puncte, 4 recuperări, 2 intercepții, +25 eficiență

Karlo Vragovic (Steaua București): 22 de puncte, 10 pase decisive, 4 recuperări, +29 eficiență

Kenneth Funderburk (CSM Petrolul Ploiești): 20 de puncte, 6 recuperări, 10 pase decisive, +29 eficiență

*foto: sportpictures.eu/Răzvan Păsărică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!