Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Echipa etapei a 27-a din Liga Națională de Baschet Masculin

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
02.04.2023

Echipa etapei a 27-a din Liga Națională de Baschet Masculin

Toate meciurile etapei cu numărul 27 din Liga Națională s-au consemnat sâmbătă, în data de 1 aprilie. Doar echipele din Top 10 au evoluat în acest weekend, în penultima etapă înaintea startului play-off-ului.

Iată echipa etapei în viziunea site-ului nostru:

Jay Threatt (Rapid București)

După patru eșecuri consecutive, Rapid București și-a revenit pe drumul cel pun și a învins-o în deplasare pe SCM Timioara. Threatt a fost liderul feroviarilor într-o partidă în care a fost extrem de eficient. Americanul a terminat cu 14 puncte, 4 recuperări și 7 pase decisive, iar la final a adunat 24 de unități la eficiență.

Mihai Măciucă (FC Argeș)

Trupa din Trivale și-a continuat parcursul perfect în meciurile din Pitești Arena și a trecut cu 85-62 de CSO Voluntari. Măciucă a fost MVP-ul echipei sale în acest meci și a reușit să își egaleze recordul personal de puncte în Liga Națională. Baschetbalistul autohton a terminat cu 22 de puncte, o recuperare și o pasă decisivă pentru +18 la eficiență.

Roberts Blumbergs (BC CSU Sibiu)

Ardelenii au înregistrat cea mai impresionantă revenire a acestei runde. Gruparea lui Tomas Rinkevicius a revenit de la -19 în meciul cu Dinamo București pentru a câștiga cu 80-68, iar o bună parte din merite i se cuvin lui Blumbergs. Acesta a primit și titlul de MVP al etapei, după ce a înregistrat 31 de puncte, 6 recuperări și un indice al eficienței de +32.

Igor Kesar (SCM Timișoara)

Singurul jucător din această echipă care vine de la o echipă învinsă este pivotul lui SCM Timișoara. Leii din Banat au cedat cu 81-91 în fața lui Rapid București, dar prestația lui Igor Kesar din acest joc nu a dezamăgit. Pivotul sârb a adunat 27 de puncte, 6 recuperări și 2 intercepții și la finalul jocului a avut +30 la eficiență.

Emi Cățe (U-BT Cluj-Napoca)

Campioana României a bifat un nou succes în Top 10, la capătul confruntării de pe teren propriu cu CSM Constanța. Cățe și-a continuat evoluțiile excelente din LNBM și a înregistrat 21 de puncte, 6 recuperări și 2 assist-uri în succesul de pe teren propriu al echipei sale, scor 90-59. La final, Emi a avut +26 la eficiență, la egalitate cu alți doi colegi.

*foto: Facebook/Baschet Rapid

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Sebas :

    Factorul decisiv
    Eu personal ma simt mandru ca Emi este unul de ai noștri si ca reprezinta Romania, chiar daca este scolit in Spania, de fapt cu atat mai important este ca lupta in continuare pentru nationala României. Eu il vad un monument de seriozitate, calm si perseverenta si ii urez mult succes si sanatate pe viitor, iar intr-o buna zi, de ce nu, il vad jucand si pentru noi.

    cu 1 an în urmă (02.04.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!