Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Echipa etapei secunde din LNBM

Echipa etapei secunde din LNBM

Etapa a doua din Liga Națională de Baschet a fost una „ciuntită” de faptul că două meciuri nu s-au disputat. SCM U Craiova - U-BT Cluj nu s-a jucat din cauza partidei clujenilor din FIBA Basketball Champions League, în timp ce partida dintre Athletic Constanța și CSM Galați a fost amânată din cauza unor cazuri de covid în lotul moldovenilor.

Cu toate acestea tot a fost greu să alegem un top 5. Până la urmă am ales însă trei jucători de perimetru și doi jucători sub panou.

Astfel, pe pozițiile guard i-am propus pe Kaelin Jackson și Andrej Magdevski. Primul a fost cel mai bun marcator al Stelei în victoria cu CSU Sibiu (19 puncte), în timp ce Magdevski a reușit un triple-double în victoria celor de la CSM Ploiești cu Rapid București (13 puncte, 13 pase decisive, 10 recuperări). Mladen Jeremic completează tridentul de pe perimetru, după ce a adunat 22 de puncte cu 9/15 din acțiune în cel mai echilibrat duel al rundei, victoria la un punct a Piteștiului pe terenul celor de la SCM Timișoara (74-73).

Sub panou lucrurile au fost mai complicate cu mulți nominalizați. Dar până la urmă i-am ales pe Vlad Moldoveanu de la CSO Voluntari (20 de puncte, 12 recuperări) și pe Alexandre Gavrilovic de la CSM CSU Oradea (24 de puncte, 9/12 din acțiune și 5 recuperări).

Foarte bine sub panou ar fi putut să apară nume precum Cătălin Baciu (Oradea, 20 de puncte, 8 recuperări), Terrell Carter (Steaua, 13 puncte, 12 recuperări) sau Vlad Negoițescu (15 puncte, 5 recuperări în doar 17:40 minute).

Citește și: Echipa etapei din LNBM. Care au fost starurile primei runde?

*foto: Răzvan Păsărică/sportpictures.eu

2 comentarii la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!