Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Echipa ideală a etapei a 24-a din Liga Națională de Baschet Masculin

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
18.03.2024

Echipa ideală a etapei a 24-a din Liga Națională de Baschet Masculin

Etapa a 24-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin a luat sfârșit duminică, 17 martie, zi în care au avut loc ultimele două meciuri ale rundei. Aceasta a coincis cu prima etapă a returului din Top 10, astfel că suntem din ce în ce mai aproape să avem o imagine clară asupra ierarhiei pentru play-off și play-out.

Iată echipa ideală a acestei etape, în viziunea redacției noastre:

Jorden Duffy (CSM Constanța)

Marinarii au bifat dubla în meciurile cu Dinamo din acest sezon, după ce au reușit să se impună în Ștefan cel Mare cu scorul de 92-84. Duffy a contribuit din nou decisiv și a fost chiar și desemnat MVP-ul etapei, după ce a adunat 29 de puncte, 6 pase decisive, 2 recuperări, o intercepție și un capac, având +33 la eficiență.

Samuel Sessoms (SCM U Craiova)

Leii din Bănie și-au continuat parcursul aproape perfect din faza a doua de campionat și au ajuns la un bilanț de 10-2 aici, după ce s-au impus cu 84-53 pe teren propriu, în fața Lagunei București. Sessoms a fost cel mai bun om de pe parchet, având un meci aproape perfect, cu o singură ratare din acțiune și una de la linie de libere. La final, Samuel a avut 17 puncte și 7 pase decisive pentru +25 la eficiență.

Jacoby Armstrong (Corona Brașov)

Revelația acestei stagiuni s-a îndepărtat și mai mult de zona locurilor de play-off, după eșecul cu 83-79 de pe terenul lui FC Argeș. În meciul de la Pitești, Jacoby Armstrong a dat tot ce a avut mai bun pentru a își pune echipa într-o poziție câștigătoare, reușind să încheie cu 25 de puncte, 11 recuperări și 2 intercepții ce i-au adus 32 de unități la eficiență.

Arsenije Vuckovic (CSM Târgu Jiu)

Gruparea pregătită de Kresimir Basic a reușit să treacă peste cele două eșecuri consecutive și să obțină primul succes după pauza internațională, 103-77 cu CSM Focșani. Vuckovic a contribuit cu un double-double ce a inclus aproape un sfert din punctele echipei sale. Pivotul bosniac a adunat 24 de puncte și 12 recuperări pentru +33 la eficiență în victoria de sâmbătă.

Peter Olisemeka (CS Vâlcea)

Formația din Zăvoi a ajuns la trei victorii la rând, după un meci la mare luptă cu CSM Galați, încheiat cu 89-85. Olisemeka a înregistrat al șaselea double-double stagional și o nouă prestație defensivă dominantă. La finalul disputei de pe teren propriu, fostul pivot de la Steaua și Craiova a totalizat 16 puncte, 11 recuperări, 4 pase decisive, 3 intercepții, 4 capace și +31 la eficiență.

*foto: Facebook/sportsmedia.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!