Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Echipa ideală a etapei cu numărul cinci din Liga Națională

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
01.11.2022

Echipa ideală a etapei cu numărul cinci din Liga Națională

Etapa a cincea a Ligii Naționale de Baschet Masculin s-a încheiat luni, 31 octombrie, cu duelul dintre BC CSU Sibiu și Rapid București, la capătul căruia giuleștenii au obținut al patrulea succes stagional. Meciul rundei a fost oferit de FC Argeș și CSM Târgu Mureș care au jucat două reprize de prelungiri.

Iată care este echipa etapei la finalul acestei runde extrem de spectaculoase:

Bruce Massey (FC Argeș Basketball)

După cum aminteam, FC Argeș a fost protagonista meciului etapei. Piteștenii au trecut cu 108-106 de Târgu Mureș, iar o bună parte din merit o are Massey, care la al doilea meci în LNBM a ieșit la rampă și a terminat cu 24 de puncte, 6 recuperări, 4 pase decisive și foarte multe aruncări decisive pe final de joc. Americanul a avut +22 la eficiență.

Luka Mitrovic (CSM Galați)

CSM Galați continuă să fie una dintre revelațiile startului de sezon. Gruparea lui Florin Nini are un bilanț de 3-1, iar cel mai recent succes a venit în fața lui CSM Focșani, 89-73. Luka Mitrovic a fost omul meciului pentru gruparea de la malul Dunării și a avut 27 de puncte, 4 recuperări ș 6 pase decisive pentru un indice al eficienței de +26.

Nate Johnson (CSM Constanța)

Formația lui Alexandru Olteanu a reușit un nou succes la o diferență de două cifre în LNBM, în partida cu Laguna Sharks București, încheiată cu scorul de 88-51. Americanul Nate Johnson a fost decisiv în acest joc, reușind să încheie cu 25 de puncte, 3 recuperări, 3 pase decisive și 7 triple transformate în 24 de minute petrecute pe parchet. Johnson a avut +23 la eficiență.

Andris Misters (CSM Petrolul Ploiești)

Petrolul i-a stricat debutul oficial ca antrenor lui Porter Troupe. Prahovenii s-au impus cu 92-86 în jocul de pe teren propriu. Andris Misters s-a remarcat în confruntarea de la Ploiești cu 17 puncte, 5 recuperări și 7 pase decisive, care i-au permis să termine cu +24 la eficiență.

 

Vlad Moldoveanu (Dinamo București)

După ce în Cupa României a câștigat în fața campioanei en-titre U-BT Cluj, Dinamo București a reușit un nou succes mare în această stagiune. La primul meci cu Sotiris Manolopoulos pe bancă, alb-roșii au învins-o pe CSO Voluntari cu scorul de 74-70 în etapa a cincea. Vlad Moldoveanu a avut cea mai bună prestație stagională și a încheiat cu 23 de puncte, 4 recuperări, 2 intercepții și un capac în 34 de minute petrecute pe parchet. La finalul meciului, Vlad a avut un indice al eficienței de +26.

*foto: FC Argeș Basketball/Facebook

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!