Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Echipa națională de baschet masculin a pierdut bagajele la Chișinău

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
17.07.2012

În drum spre Ucraina, echipa națională a României de baschet masculin a pierdut bagajele care au conținut inclusiv echipamentul de joc pentru participarea la turneul AeroSvit Cup 2012, de la Odessa.

Tricolorii au parcurs ruta Mediaș - București cu autocarul, pentru a lua avionul către Chișinău. De aici delegația României a continuat călătoria cu autocarul până la destinație, însă în aeroportul din capitala Republicii Moldova bagajele au fost rătăcite. Între timp o parte dintre ele au fost recuperate, însă cele ale unor jucători din echipa națională nu au fost recuperate nici până la această oră.

Din informațiile care ne-au parvenit patru jucători nu și-au recuperat lucrurile și nu au la îndemână echipamentul de joc. Astfel, e puțin probabil ca acești jucători să poată fi folosiți în această seară.

Vă reamintim că puteți urmări în transmisiune directă meciul dintre Ucraina și România, folosind urmâtorul LINK.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!