Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Eduard Roschnafsky: „Am o senzație foarte bună pentru sezonul care urmează”

Eduard Roschnafsky: „Am o senzație foarte bună pentru sezonul care urmează”

U-BT Cluj-Napoca a programat luni, 22 august, un antrenament deschis reprezentanților mass-media, la care au participat mai mulți jucători tineri, precum și doi dintre oamenii experimentați ai echipei.

Eduard Roschnafsky a venit în fața jurnaliștilor și a început prin a spune ce reprezintă pentru el revenirea în România:

„Sunt foarte fericit pentru această oportunitate, mai ales de când cei de la U-BT m-au contactat în legătură cu venitul aici. Instant m-am gândit că ar fi o șansă foarte mare. Și tatăl meu a jucat aici și aș vrea să duc mai departe această tradiție.”

Participarea în EuroCup o vede ca pe o șansă mai mare de a face ulterior pasul în Euroligă:

„Da, într-adevăr. O ligă și mai mare decât BCL și mai bună. Încă un pas până la Euroligă.”

Eddy simte că sezonul 2022/2023 va fi și mai bun pentru ardeleni:

„Am o senzație foarte bună pentru sezonul care urmează, mai ales după sezonul precedent, când am făcut un pas foarte mare în față. Anul acesta nu poate decât să fie și mai bine.”

„Am fost atent cu un ochi și pe Liga Națională”

El a fost întrebat despre cum crede că va fi atmosfera la meciurile de acasă, având în vedere că experimentat acest sentiment din postura de adversar pe când evolua pentru Ludwigsburg:

„Și mai tare! Când am venit aici, senzația pe care am avut-o n-am simțit-o în alt loc. Iar acum, purtând tricoul de la U-BT, cred că va fi altceva.”

La final, a fost întrebat cum i se pare campionatul intern și dacă a avut timp să urmărească meciurile din trecut:

„Am fost atent cu un ochi pe Liga Națională. Voluntari și Dinamo mai ales, acum are echipă bună, iar asta este o ocazie bună și pentru U-BT să joace cu adversari puternici și în campionat.”

La antrenamentul din Sala „Gheorghe Roman” au fost prezenți și Andrija Stipanovic, respectiv Stefan Bircevic, ajunși recent la Cluj-Napoca pentru reunire.

*foto: Facebook U-BT Cluj-Napoca

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!