Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Eduard Roschnafsky, încă un sezon la U-BT Cluj-Napoca

Eduard Roschnafsky, încă un sezon la U-BT Cluj-Napoca

U-BT Cluj-Napoca a anunțat în cursul serii de marți, 1 august, prelungirea înțelegerii cu Eduard Roschnafsky, cel care a revenit la formația în alb și negru înaintea debutului ediției precedente de campionat.

Baschetbalistul în vârstă de 20 de ani a prins minute în 26 de meciuri oficiale pentru U-BT în trei competiții (LNBM, Cupa României și EuroCup). În 20 de apariții în campionat a adunat 2.3 puncte, 1.1 recuperări și 0.3 pase decisive în medie, în puțin peste 7 minute petrecute pe parchet pe meci.

Roschnafsky a jucat în trei partide în Cupa României pentru ardeleni, specificul competiție ajutându-l să prindă mai multe minute și astfel a ajuns la 4.3 puncte, 2.7 recuperări, 1.0 intercepții, respectiv 0.3 pase decisive în medie.

Clujenii au anunțat tot astăzi (01.08) și promovarea tinerilor David Fîntînă și Rareș Trandafir, ambii proveniți din academia clubului.

Până în momentul actual, campioana României a anunțat transferurile lui Mihai Măciucă, Mareks Mejeris, Bryce Jones, DJ Seeley și Jarell Eddie. Sub contract cu formația de sub Feleac se află și Patrick Richard, Andrija Stipanovic, Karel Guzman, Emanuel Cățe, respectiv David Lăpuște.

*foto: Manases Sándor / u-bt.basketball

14 comentarii la aceasta stire:
  • 'mpepo :

    O veste bună
    După părerea mea, băiatul ăsta are niște calități fizice deosebite pentru baschet. Nu cred că ar fi probleme în privința creșterii masei musculare. Este încă un copil. Pentru a ajunge un mare baschetbalist, are nevoie de o pregătire individuală specifică postului ,pregătire intensă,făcută cu un specialist recunoscut în domeniu. Sper ca U-BT să-i ofere aceste condiții.

    cu 9 luni în urmă (01.08.2023) Raspunde
  • varu silvois :

    subscriu
    Ar putea iesi baschetbalist, are un mare sprijin in taicasau. Nu a avut nicio sansa cu antrenorul, sper sa aiba cu ce-l misca pe Silvasan si sa primeasca minute, sunt destule meciuri ce permit acest lucru. Ar fi pacat sa se piarda, are potential peste actualii tineri de varsta lui, anul acesta e ultima lui sansa aici la Cluj.

    cu 9 luni în urmă (02.08.2023) Raspunde
  • Silvois :

    Razvan Cenean
    a devenit oficial cel de-al doilea antrenor secund al echipei. Expertiza lui in pregatirea echipelor de juniori ale clubului, numeroasele titluri de campion obtinute cu aceste echipe, par sa fie de bun augur in perspectiva unei pregatiri la cele mai inalte standarde a juniorilor inclusi in lotul echipei mari, inclusiv a lui Edu, care a cam batut pasul pe loc anul trecut, ca sa nu spunem mai rau.

    cu 9 luni în urmă (02.08.2023)
    • Ricardo:

      Transfer
      Ce ați zice de Omic la U BT ? Tocmai ce s-a anunțat despărțirea de Olimpia Lublijana.

      cu 9 luni în urmă (02.08.2023)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca radu V :

    Omic
    Ar fi ceva, dar cred ca jucătorul adus va fi un 4.
    Sau un 4-5 pe stilul lui Birce.
    La înălțimea care o are Omic cre ca joaca 5 și acolo e cam înghesuială.

    cu 9 luni în urmă (02.08.2023)
    • varu silvois:

      in momentul de fata
      avem doi jucatori pe pozitia 4 ( fara a-l pune la socoteala pe Bircevici) si 1 si 3/4(trei sferturi) pe pozitia 5, iar Stipe ca de el e vorba cu jumatatile de masura, destul de rigid si catastrofal la libere. Deci....cum ar fi mai bine? Asta dincolo de ce nume s-ar vehicula.

      cu 9 luni în urmă (02.08.2023)
    • Benjamin:

      ...
      de curios.. care sunt cei doi pe 4?

      cu 9 luni în urmă (02.08.2023)
    • varu silvois:

      De studiat
      Constat că deși suntem în pauza competițională, unora dintre noi le place sa fie cârcotași. De ce nu, nu-i așa? De ce sa nu trântim un comentariu prin care sa ne arătăm măiestria!? Cât privește pozitia 4, reiterez, U are minim doi jucători! Cine nu i- a identificat, sa mai analizeze.

      cu 8 luni în urmă (02.08.2023)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca radu V :

    4
    Probabil e vorba de Jalen Jones, care ar fi bine de ar rămâne sau Roschnafski.
    Pe Cate sincer nu îl vad sa joace 4

    cu 9 luni în urmă (02.08.2023) Raspunde
  • Silvois :

    Completare
    Si noul-venit Mejeris joaca pe pozitiile 3-4, nu?! Ramanerea lui Jalen Jones ar fi foarte, foarte ok pentru forta echipei!

    cu 9 luni în urmă (02.08.2023)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ovidiu89:

      atunci
      poate ar fi mai indificat un jucator de pozitie 4-5 sa imparta min cu stipe. asta daca ramane unul din JJ sau Bircevic.

      cu 9 luni în urmă (02.08.2023)
    • Benjamin:

      @Silvois
      ca sa inteleg mai bine rationamentul tau: Mejeris si Edu sunt cei doi jucatori de pozitia 4 pe care ii avem? (pt ca JJ si Birce la momentul de fata sunt doar speculatii)

      Daca da, atunci sunt surprins cum, in analiza ta, ai dat 0.75 lui Stipe, iar pe Edu il consideri ca fiind un jucator cu un impact mai mare.

      cu 9 luni în urmă (02.08.2023)
    Raspunde
  • Silvois :

    Benji
    ia vezi cui te adresezi, mai treci odata in revista mesajele! Oricum, greseala ta e scuzabila! 😊

    cu 9 luni în urmă (02.08.2023)
    • U BT Cluj-Napoca TitiAcs:

      @
      n-a observat ca este vorba de varu' lu' varu' silvois !

      cu 8 luni în urmă (02.08.2023)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!