Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Elijah Stewart, înaintea duelului cu Unicaja: „Este un meci pe care trebuie să îl câștigăm”

Elijah Stewart, înaintea duelului cu Unicaja: „Este un meci pe care trebuie să îl câștigăm”

U-BT Cluj și Unicaja Malaga se întâlnesc în etapa a 4-a a Grupei K din Basketball Champions League, întâlnirea din BTarena fiind programată să înceapă marți, 8 martie, de la ora 19.30.

Elijah Stewart a fost prezent la conferința de presă premergătoare disputei cu Unicaja, americanul spunând că este un „must win” pentru echipa sa:

„Este un meci pe care trebuie să îl câștigăm. Nu știm cum o să fie situația după ce Prometey s-a retras din competiție. Știm că o să fie un meci agresiv, dar trebuie să jucăm tare și să ne apărăm terenul propriu.”

Stew a fost întrebat dacă a vorbit cu vreun jucător american de la Prometey după decizia reprezentantei Ucrainei de a se retrage din BCL:

„Nu, nu prea îi cunosc personal. Dar din ce am auzit, ei (nr. ucrainenii) se focusează acum pe situația din țara lor. Nu știu dacă i-au trimis pe străini acasă sau care le este situația contractuală. În mod cert știu că un jucător a semnat cu Brindisi (nr. D'Angelo Harrison, care se întoarce astfel în Italia), dar pe lângă asta nu știu nimic din ce se întâmplă la Prometey.”

Baschetbalistul lui U-BT spune că atmosfera din vestiar nu diferă cu nimic înaintea acestei partide și toți jucătorii din lot știu ce au de făcut și trag pentru același obiectiv.

„E ca de obicei. Ne concentrăm pe meci și cu toții știm ce avem de făcut. Acest meci este important pentru noi și o victorie ar însemna clasarea pe primul loc în grupă și știm cât de mult valorează avantajul terenului propriu. Așa că vom juca tare și atmosfera în vestiar e mereu pozitivă și suntem mereu optimiști cu privire la rezultatele finale.”

Meciul din BTarena o să fie transmis în exclusivitate pe LookSport.

*foto: championsleague.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!