Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Energia Târgu Jiu a câștigat meciul cu CSM-U Oradea

Radu Bărăian

Radu Bărăian
22.02.2015

Formația CS Energia Târgu Jiu a trecut pe teren propriu de CSM-U Oradea, scor 89-74 (16-22, 17-18, 31-15, 25-19), în ultimul meci al etapei cu numărul 20 din Liga Națională de Baschet Masculin. 

Louis Darby cu 27 de puncte, 4 recuperări și 6 pase decisive, a fost cel mai bun om al Energiei, în timp ce de la bihoreni s-a remarcat Daniel Dillon cu 25 de puncte puse pe tabelă. 

Pe final de meci au apărut și anumite tensiuni între jucătorii celor două echipe, 3 baschetbaliști, Glyniadakis, Pașca și Subotic primind fault descalificator. 

Vom reveni cu cronica meciului de la Târgu Jiu!


După 20 de minute scurse din meciul dintre Energia Târgu Jiu și CSM-U Oradea, oaspeții bihoreni se află în avantaj pe tabela de marcaj, scor 40-33. Elevii lui Cristian Achim și-au adjudecat primele două sferturi cu 22-16 și 18-17. 

Daniel Dillon a fost principalul marcator al primei reprize cu cele 14 puncte înscrise, în timp ce de la Energia s-au remarcat Giordan Watson și Louis Darby, ambii cu câte 9 puncte marcate. 

Vom reveni cu amănunte de la Târgu Jiu!

21 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea rexdecebal :

    urat meci
    zici ca ar juca U Cluj cu Timba Timisoara!!! asa meci.....praf, varza ambele echipe!!!

    cu 9 ani în urmă (22.02.2015)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      !
      Plus violenta.... ar fi trebuit eliminati mai multi inclusv Vlahovic, s-a uitat roata sa nu il vada nimeni si a dat cu piciorul..... urat.....

      cu 9 ani în urmă (22.02.2015)
    • CSM CSU Oradea rexdecebal:

      reminescente
      de pe cand juca la asehotzii :))) dar trebuia eliminat si de la Tg jiu cel putin cel care a provocat scandalul, glyniadakis, daca nu si altii! prea multi eliminati doar de la Oradea (3 am numarat eu)

      cu 9 ani în urmă (22.02.2015)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea unguru :

    praf...
    in modul asta, oradea nu primde playofful...
    pe langa ca nu merge jocul, cel putin, meciul cu muresul il vom juca fara cativa jucatori ce urmeaza a fi suspendati...

    cu 9 ani în urmă (22.02.2015) Raspunde
  • tzontzolino :

    urat!
    Urat, urat si iar urat! Glyniadakis i-a cerut socoteala lui Pantic si acesta a cazut prea usor! Iar apoi Subotic, Vlahovic si Pasca au dat cu piciorul in grec cand era cazut! Sper sa scape Oradea de ei pentru ca nu se pot numi jucatori! La Pitesti cand Popovic a ripostat doar la unul de la Timba a zburat de la echipa atunci! Ma mir ca Alionescu nu l-a trosnit pe Pasca!

    cu 9 ani în urmă (22.02.2015)
    • CS Energia Târgu Jiu abu:

      alionescu
      Alionescu este un baiat cu mult bun simt care cred ca-si face bine treaba. Chiar daca n-a rupt gura targului ca baschetbalist a fost tot timpul foarte serios.

      cu 9 ani în urmă (22.02.2015)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea suporter oradean :

    Tzontzolino,
    De acord cu tine ca meciul a fost urat,si cei ttrei care au dat cu piciorul in grec nu au procedat bine, DAR,Pantic nu a cazut gratis chiar a fost trantit de grec,nu spus asta ca scuza la ce au facut ceilalati jucatori ci in spiritul adevarului.Am fost penibil,din toate punctele de vedere,slabi,iritati,batausi

    cu 9 ani în urmă (22.02.2015)
    • tzontzolino:

      re
      Si eu eram ferm connvins ca grecul l-a impins insa s-a dat o singura reluare dintr-un unghi in care eu personal am vazut mana lui Vlahovic a impins mana grecului si de aceea a cazut Pantic! Nu am zis ca grecul nu a gresit dar sa fim serios ca nu se compara reactia lui cu reactia celor 3...

      cu 9 ani în urmă (22.02.2015)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea Tomy :

    baschet? really?!?!
    Salutare, cred ca in primul rand ar trebui sa ne cerem scuze celor de la Tg Jiu pentru reactia unor jucatori din echipa noastra la gestul grecului, chiar daca acesta a mers vadit sa il loveasca pe Pantic. Ce va face el si staful Energiei e treaba lor, si va demonstra daca sunt barbati sau copii, insa cred ca noi ar trebui sa ne cerem scuze. Asa ceva nu mi-am imaginat ca se va putea intampla cu echipa noastra unde jucatorii sunt indrumati la fair play.

    In al doilea rand la 43 de recuperari fata de 26 ale noastre nu am avut nici o sansa chiar daca Energia a avut o zi slaba la procentaje. Stau sa ma gandesc oare cat de rau am fi pierdut daca jucau cu noi ca marti cu Astana sau in deplasarea de la Brindisi?! S-a vazut ca echipa Energiei era obosita... si cumva... noi eram si mai obositi?! Oare cum se poate asa ceva?! Azi nu mai putem da vina pe nici o accidentare, pe nici o circumstanta extrasportiva... azi pur si simplu nu am vrut sa castigam. Si apoi mai si sarim la bataie, chiar daca pentru apararea colegului atacat. Poate Achim dupa acest meci ar trebui sa ii tina pe parchet pe baieti la alergari pana maine dimineata :(

    cu 9 ani în urmă (22.02.2015) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Robert :

    Echipa de boxeuri
    Se cheama CSM-U Oradea, si este o echipa foarte bine calificata in boxul profesionist cu KO-uri si inclestari binedefinite capabile sa puna orice adversar la pamant.In confruntarea 7 vs 1 acea persoana impotriva CSM-ului nu ar avea nici o sansa in fata colosilor din Oradea.Spaima tuturor!

    Ok gata parodia.Meci de toata jena, de toata jena x1000 ori.Penibil, umilitor, demoralizant, nu am cuvinte.In ritmul asta sa ne multumim daca batem Craiova si Medias in deplasare ca cu celelalte echipe nu mai avem absolut nici o sansa.Saptamana viitoare cu cativa jucatori suspendati o sa fim calcati in picioare de Tg. Mures, asta daca nu va fi invers intr-o reeditare a sfertului 4 din aceasta seara, iar de Timisoara si Pitesti ce sa mai zic.Sa zicem bine mersi daca prindem play-offul, iar daca o facem sa zicem bine mersi daca ajungem in primele 4.

    Acuma o sa ziceti ca am fost prea dur si nu sunt suporter adevarat dar dupa un asa meci ce mai poti zice?Capul sus, capul sus?Trebuie criticati asupru jucatorii, ca asa nu se mai poate!Trebuie facut ceva!

    cu 9 ani în urmă (22.02.2015) Raspunde
  • CSM CSU Oradea rexdecebal :

    nedumerire
    azi Oradea a vrut sa piarda!!! cu orice pret!!! asa non-combat nu am mai vazut la Oradea de ani de zile si nu inteleg ce s-a intamplat azi?!?!?

    cu 9 ani în urmă (22.02.2015) Raspunde
  • CSM CSU Oradea suporter oradean :

    Tomy,
    Ai dreptate ca trebuie sa ne cerem scuze,jucatorilor de la tG.JIU.spectatorilor si copiilor care au venit sa vada vicecampiona in exercitiu.Dar ce au vazut?? o echipa de figuranti in frunte cu un capitan bataus,cu un markovik,valahovic. impotenti in joc dar cu mare chef de scandal.Este vina conducerii ca tot timpul sa plans de accidentari(nu ca nu ar fi fost) dar au cazut in derizoriu cu acest"." bocet", si nu au vazut indisciplina care este in cadrul echipei,la unii jucatori,cei drept.DAR la suficienti.Baschetul este un joc al oamenilor inteligenti,echilibrati, curajosi.Trebuie sa ai sange in instalatie sa recunosti ca azi ai fost penibil,sa astepti alt meci mai bun poate. Imi cer scuze celor de la energia,si le doresc succes pe mai departe.Pentru noi calm si revizuirea comportamentului

    cu 9 ani în urmă (22.02.2015)
    • tzontzolino:

      markovic
      Markovic nu a facut nici un pic de scandal- el saracul statea intre ei sa nu se bata si mai rau!

      cu 9 ani în urmă (22.02.2015)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe ghalb :

    Va felicit
    Am fost in sala , dar nu ama vazut faza cu bataia . Pentru toti cei care ati postat mai sus si desi sunteti suporterii Oradei ,va felicit pentru fair -play .

    cu 9 ani în urmă (22.02.2015) Raspunde
  • CSM CSU Oradea suporter oradean :

    rexdecebal,
    Oradea nu a vrut sa piarda, la Oradea azi a jucat fiecare ce la dus capul,si nu prea ia dus.Ce daca Dillon a dat 25 de pct si a pierdut 9 mingi, ce daca markovici, a fost penibil nu sa aparat a primit de la adversar cosuri nenumarate si apierdut 4 mingi dooar.))).ce daca vlahovic azi a fost penibil, si lita poate continua, nu vede nimeni,nu aude nimeni.Disciplina lasa de dorit la aceasta echipa,cu parere de rau dar Achim ia scapat din mana pe unii jucatori,le-a acordat prea mult credit si si-au luat-o in cap.Si sa nu aud "capu sus baieti" ca nu e cazul.Capul in pamant ar trbuie sa-l tineti din toate pct de vedere

    cu 9 ani în urmă (22.02.2015) Raspunde
  • CS Energia Târgu Jiu abu :

    felicitari fanilor oradeni
    Felicitari pentru fair-play-ul de care dati dovada. Respect!!!
    Am fost in sala si nu am vazut bine faza in direct, dar Glyniadakis nu a fost apreciat de prea multi spectatori. Pur si simplu gestul sau nu-si avea rostul. Asa e la baschet te mai si lovesti, dar nu trebuie sa-ti puerzi capul cand ai meciul castigat!

    cu 9 ani în urmă (22.02.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe xyzxyz :

    slaba oradea
    daca te bate la 15 pct o echipa a energiei venita dupa 45 de min cu astana este o mare problema la oradea..mare de tot...

    cu 9 ani în urmă (22.02.2015) Raspunde
  • CS Energia Târgu Jiu energiafan4ever :

    felicitari oradea !
    Felicitari fanilor din Oradea..am mai spus-o si prin alte locuri si o mai spun, marea majoritate sunteti de admirat pentru felul in care sustineti echipa si faptul ca nu sunteti subiectivi..cat despre meciul de azi, imi pare sincer rau pentru faza cu Glyniadakis, meciul era oarecum terminat si a avut loc chestia aia, dar parerea mea e ca a fost vina arbitrilor un pic. De la inceputul meciului au fost conflicte : Darby - Markovic, Tal - Subotic, Glyniadakis - Pantic...eu zic ca daca se imparteau mai devreme sau mai tarziu 2-3 faulturi tehnice nu se mai ajungea la problema asta..Inca o data, felicitari fanilor din Oradea, multa bafta echipei, mult noroc in play-off pentru ca acolo va este locul, langa cele mai bune.

    cu 9 ani în urmă (22.02.2015)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      !
      Intotdeauna este vina lor deoarece ei intotdeauna considera ca fuierand orice rahat tin in frau sportivii, desi orice persoana logica ar observa ca mai degraba creeaza tensiuni intre jucatori, ar merita si ei niste etape de suspendare, multe!

      cu 9 ani în urmă (22.02.2015)
    Raspunde
  • CS Energia Târgu Jiu fan_baschet :

    respect
    Toti suporterii de la Oradea care au postat aici sunt de admirat si merita tot respectul! Intotdeauna ati fost obiectivi. Chiar daca CSM-ul a pierdut asta seara, eu sper sa castige urmatoarele meciuri si, cred, ca Oradea nu va avea probleme in a se califica in play off, eu chiar cred ca poate ajunge in primele 4. Succes Oradea!

    cu 9 ani în urmă (22.02.2015) Raspunde
  • CS Energia Târgu Jiu abu :

    despre joc
    Ar trebui totusi sa remarcam slam-dunk-ul lui SuperGiordan si jocul bun facut de Darby. Cu echipa pe care o avem, cu Darby revenit cred ca avem un cuvant de spus pa acest final interesant de campionat. Hai Energia!

    cu 9 ani în urmă (22.02.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!