Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Erick Neal: „Trebuie să ne menținem ritmul pe toată durata jocului”

Erick Neal: „Trebuie să ne menținem ritmul pe toată durata jocului”

CSM CSU Oradea a cedat în premieră în playoff-ul Ligii Naționale de Baschet Masculin, ediția 2022/2023, scor 70 la 80 în fieful lui U-BT Cluj-Napoca în cadrul meciului trei al finalei. Scorul este 2-1 la general pentru „Leii Roșii”.

Erick Neal, principalul marcator din echipa bihoreană în jocul din BTarena, a spus următoarele după finalul partidei pentru jurnaliștii prezenți la sală:

„Am ratat multe aruncări deschise, lucru care de obicei nu se întâmplă. Le-am permis câteva recuperări ofensive din care au înscris puncte ușoare. Asta trebuie să limităm pentru meciul următor. Ei au revenit de la vestiare cu mai multă energie decât noi. Trebuie să ne menținem ritmul pe toată durata jocului și totul va fi în regulă. O să facem ceea ce știm noi mai bine în următorul joc. Vom depune efort, o să ne simțim bine și vom practica baschetul nostru. Presiunea din tribune nu are legătură cu înfrângerea de azi. Totul ține doar de noi. Am ratat mult și le-am permis puncte ușoare. Dacă schimbăm aceste aspecte, vom fi victorioși.”

Fundașul american a încheiat partida cu 20 de puncte, 6 assist-uri și 4 recuperări, totul din 5/11 la nivelul aruncărilor din acțiune și 7/7 la linia liberelor.

Finala va continua luni, 22 mai, tot la Cluj-Napoca. Jocul va începe la ora 19.00 și o să fie în direct pe Digisport 3, Prima Sport 1 și FRB TV.

*foto: Facebook CSM Oradea

9 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    Neal tata
    Vezi ca ai ratat 4-0ul. Si presiunea din tribune nu va v-a afecta nici luni.🤭🤭🤭

    cu 11 luni în urmă (20.05.2023)
    • CSM CSU Oradea Raul:

      Presiune
      Are rost sa intreb: "Care presiune?". Singura presiune pe care au avut o jucatorii nostrii a fost in sticla de apa minerala..🫶

      cu 11 luni în urmă (20.05.2023)
    • CSM CSU Oradea north.finder:

      Neal
      Se referea la cine ajunge primul la 4 victorii nu a zis ca va da 4-0. Dar nu contează, nu va stresați ca tot va da el încă 2.

      cu 11 luni în urmă (20.05.2023)
    • U BT Cluj-Napoca SC:

      Declarația lui Neal
      „Trebuie să câștigăm și următorul meci și să bifăm patru victorii la rând.”. Comentariul #Bihor:„cu siguranta, declaratia lui neal contine unele aprecieri de la care era mai bine sa se abtina...”.

      cu 11 luni în urmă (20.05.2023)
    • CSM CSU Oradea north.finder:

      Ai dreptate
      Nu am citit eu atent declarația lui. Dincolo de declarația lui, care e o aroganță, cred ca a spus-o cu un scop, acela de a pune presiune suplimentara pe adversari și de a-și consolida încrederea proprie și e posibil ca unii sa se simtă jigniți de afirmațiile lui.

      cu 11 luni în urmă (20.05.2023)
    Raspunde
  • Platinia :

    Atmosfera
    Încep orin a spune ca urmăresc acest fenomen numit baschet de aproximativ 40 de ani, îpe vremea în care Dinamo Oradea câștiga medaliile de bronz. Eram obișnuit sa fim dominați din toate punctele de vedere în meciurile pe care le jucam împotriva echipei din Cluj. Dar ce sa vezi: Oradea(galeria) este echipa care domina Oradea Arena DAR SI BT ARENA DIN CLUJ. Acest aspect îmi da o mare încredere în aceasta echipa ca va domina în următorii ani acest fenomen și vom avea mult mai multe împliniri și succese. Hai CSM ORADEA

    cu 11 luni în urmă (20.05.2023)
    • pipzn:

      Re
      Depinde in ce parte a salii ati fost si mai ales ce momente v-au facut asa de optimist. Eu unul am auzit mai clar si preponderent galeria oradeana inainte de meciul propriu zis sau in unele momente de intrerupere cand in sala se difuza... muzica la volum destul de mare. Caz in care sunt sanse sa ragusesti degeaba.
      Dar da, pot aprecia ca au venit un numar mare de suporteri si si-au incurajat echipa cum au stiut mai bine.

      cu 11 luni în urmă (21.05.2023)
    • U BT Cluj-Napoca razv-an:

      spectatori
      pana la a "domina" e cale lunga. Da s-au auzit - bravo lor - (desi au fost mai putin decat am fost noi in primul meci) dar s-au auzit datorita acusticii salii. Dar s-au auzit sporadic (mai mult in prima repriza) in repriza a doua , cad s-a mai dezmortit si sala s-a auzit (pe reluarea la TV - https://www.youtube.com/watch?v=n0tlNeYR9xk&t=578s&ab_channel=PrimaSport) doar U. Ca sa domine trebuiau sa se auda doar ei, asa ca ...

      cu 11 luni în urmă (21.05.2023)
    Raspunde
  • boogie :

    Galerie
    Eu nu prea inteleg chestia asta cu "dominatia galeriei".Cred ca important este sa castigi meciul,nu sa spui:-Da,ma,am pierdut,da' NOI am facut atmosfera!De obicei suporterii sibieni posteaza ca au galeria cea mai tare(pe buna dreptate).Pe ei ii inteleg,din pacate Sibiul nu a prea avut,in ultimii ani, rezultatele asteptate,asa ca ei ies la inaintare cu ce au mai bun,trebuie sa se laude cu ceva.Baschetul se poate juca si fara tobe,trompete,steaguri,etc. in tribune si mai dau,inca o data,exemplul NBA.Da' poate ca americanii nu pricep fenomenul baschet...

    cu 11 luni în urmă (22.05.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!