Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Erik Rhinehart: “A fost un sezon bun, dar care s-a încheiat cu o notă amară”

Claudia Truşcă

Claudia Truşcă
24.04.2012

      

CSM Bucureşti a pierdut meciul 5 jucat în sala Olimipia din Timişoara, în faţa celor de la BC Timişoara, scor 64-78, ratând calificarea în semifinale. Despre această înfrângere am vorbit cu americanul Erik Rhinehart, care a declarat că a fost o partidă foarte grea, împotriva unei echipe foarte talentate, aşa cum este Timişoara.

“Acest meci a fost la fel ca celelalte din serie. A fost o luptă puternică, unde fiecare echipă a luptat să îşi menţină sezonul viu. A fost un meci în care a fost greu să ne revenim după “decăderea” de la început. Acest lucru este foarte dificil împotriva unei echipe talentate ca Timişoara şi nu i-am putut depăşi. Au fost câţiva factori care ne-au împins către înfrângere, însă nu a fost faptul că echipa nu a depus efortul necesar. Ştiu că fiecare jucător îşi dorea această victorie şi au dat totul pe teren. Cred că nu am putut efectua tranziţia aşa cum ne-am fi dorit, am permis prea multe aruncări de la distanţă şi nu au fost destul recuperări defensive în anumite părţi ale jocului. Şi absenţa lui Bryson McKenzie, din cauza unor decizii contestabile, ne-a afectat în mod negativ.

Nu cred că presiunea unui meci decisiv a avut prea mare legătură cu înfrângerea. Am fost cu toţii bine pregătiţi pentru confruntare, însă nu am executat tot ce ar fi trebuit executat pentru a câştiga la Timişoara. Experienţa playoff-ului şi disputarea unei partide decisive va ajuta echipa să crească.

Nu pot să spun că sunt mulţumit de prestaţia echipei, pentru că am pierdut şi nu poţi fi mulţumit cu o înfrângere. A fost un sezon bun pentru echipa noastră, dar care s-a încheiat cu o notă amară, dar acest lucru ne va motiva în sezonul viitor.”

Foto: Radu Roşca (www.staychill.net)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!