Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Eryk Watson: “Aş fi vrut să mă întorc, dar cei de la Dinamo nu mi-au trimis viza”

Claudia Truşcă

Claudia Truşcă
23.02.2012

Fostul fundaşul american de la Dinamo, Eryk Watson şi-a găsit o nouă echipă. Jucătorul în vârstă de 22 ani a semnat un contract cu Santa Cruz de Sol în Brazilia, după mai multe probleme întâmpinate cu viza după vacanţa de Crăciun, care l-au împiedicat să se întoarcă în România.

Despre experienţa sa în România, dar şi despre noua echipă, a stat de vorbă cu redacţia totalbaschet.ro, căreia i-a declarat că a petrecut clipe minunate, alături de colegii de echipă, prieteni şi fani.

“Echipa pentru care joc acum este Santa Cruz de Sol. Încă nu mi-am întâlnit toţi coechipierii, dar o voi face în câteva ore. Astăzi este cea de-a doua zi petrecută aici, m-am întâlnit doar cu antrenorul, preşedintele şi trei dintre colegii mei, toţi s-au purtat frumos cu mine, şi suntem nerăbdători să jucăm şi să câştigăm meciuri împreună.”

Referitor la plecarea din România, acesta a afirmat că întoarcerea sa aici a fost în afara puterilor sale.

“Când am plecat acasă de Crăciun, permisul şedere în România a expirat şi am rugat echipa să imi trimită prin fax viza şi toate lucrurile s-ar fi rezolvat. I-am rugat zi de zi să o trimită ca să mă pot întoarce, dar au trecut multe zile fără sa primesc nicio veste, ceea ce m-a făcut să gândesc că lucrurile s-au schimbat. Aş fi vrut să mă întorc la echipă, deoarece am simţit că avem mult talent şi un antrenor bun. M-am simţit foarte bine în toată perioada petrecută aici, am întâlnit oameni minunaţi care mi-au fost prieteni, colegi de echipă şi fani, care încă m-au contactat pe facebook. Experienţa mea cu oamenii din România a fost minunată şi vreau pe această cale să le mulţumesc fanilor care au fost alături de mine în tot acest timp. Din păcate această decizie a fost una inevitabilă, întrucât cei de la Dinamo nu mi-au trimis viza. Nu vreau să dau nume, nu vreau să dau vina pe cineva, pentru că nu ar fi profesional. Cu toate astea, mi-a plăcut foarte mult experienţa din România şi sunt deschis la orice altă oportunitate să joc aici, dacă circumstanţele ar fi cele potrivite.”     

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe gregorie :

    Sambaaaa !!!!
    Erik face o mare confuzie. Smecherii de la Dinamo i-au spus ca traducerea cuvantului "money" in limba romana este "viza". Si saracul jucator le-a tot cerut "viza" pana i s-a acrit ketchup-ul din hamburgher.

    cu 12 ani în urmă (24.02.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe canguru :

    Danila
    Acum o sa iasa Danila sa explice el cum sta treaba....pacat ca nu la prins Durham cu "bucata" aia la meciul cu U Cluj din tur

    cu 12 ani în urmă (24.02.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!