Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu se deplasează pe terenul lui CSM Oradea

CSU Sibiu se deplasează pe terenul lui CSM Oradea

CSM Oradea primește vizita lui CSU Sibiu în ultima partida din cadrul etapei a IV-a din Grupa Roșie a LNBM. Partida va avea loc în Arena Antonio Alexe marți, 3 martie, de la ora 19:00, și va transmisă în direct de DigiSport 3. 

Alin Faur, Laszlo Bukurești și Cristian Trofim vor oficia partida sub supragherea din partea comisarului FRB Doru Vinași. 

CSM Oradea conduce cu scorul de 32 la 24 la capitolul întâlnirilor directe din LNBM, în timp ce Cristian Achim îl conduce pe Dan Fleșeriu cu scorul de 22 la 11. 

Campioana României are două victorii din tot atâtea partide în TOP 6, orădenii au trecut de SCM Timișoara, respectiv de CS Dinamo Știință, însă în ultima partidă oficială, cea din finală Cupei României, au suferit o înfrângere în compania lui U-BT Cluj-Napoca.  

De partea cealaltă, vicecampioana are 2 victorii și o înfrângere la nivel de TOP 6, jucătorii lui Dan Fleșeriu au învins CSA Steaua și U-BT Cluj-Napoca, însă au pierdut pe terenul lui CS Dinamo Știință. 

Jucătorul naturalizat, Kris Richard, este cel mai bun marcator al lui CSM Oradea cu o medie de 14,1 puncte pe meci. Giordan Watson, celălalt jucător care deține pașaport, este cel mai implicat în faza de creație cu o medie de 3,8 pase decisive pe meci. Pe lângă acești doi jucători, Cristian Achim are la dispoziție un lot complet cu mai mulți jucători care pot face diferență in orice moment al partidei, cum ar fi Sean Barnette, Dragan Zekovic sau Aaron Brousard. În această scurtă pauză competițională bihorenii s-au întărit sub panou prin aducerea lui Kristijan Krajina, rămâne de văzut dacă acesta va debuta în partida împotriva lui CSU Sibiu. 

CSU Sibiu își bazează mult jocul pe jucătorii cu talie, astfel, Isaiah Lemart Philmore este cel mai bun marcator al echipei cu o medie de 16,8 puncte pe meci, în timp ce Randal Falker și Chris Cooper domină lupta la recuperare, cu medii de 9,8, respectiv 8 recuperări pe partidă. Jared Jordan este cel mai bun pasator al echipei, cu o medie solidă de 6,5 pase decisive. Reamintim că vicecampioana României a ajuns la un acord cu experimentatul Larry Gordon, jucător care probabil va debuta în LNBM la Oradea, având în vedere faptul că Jordan Chatman a fost aprope să se despartă de formația de pe Cibin.

Bobe Nicolescu și Tudor Fometescu sunt în continuare accidentați și au șanse minime să joace în partida de marți seară, în schimb, din informațiile noastre, Dan Fleșeriu va avea la dispoziție tot lotul de jucători pentru deplasarea de pe terenul campioanei. 

Pariorii pot să profite de această reeditare a finalei LNBM din 2019 prin intermediul celor mai bune cote de pe piață, oferite de partenerii noștrii de la Superbet.ro. 

*foto: facebook CSM Oradea 

Reamintim că cititorii noștri au șansa de a câștiga un echipament complet de joc Baschet.ro, în cadrul unui nou concurs organizat în colaborare cu Andu Sports. Pentru a participa, este necesar să postați un comentariu la acest articol în care să vă exprimați opinia referitor la formația care va câștiga meciul dintre CSM Oradea și CSU Sibiu.

15 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea unguru1432 :

    CSM Oradea
    pentru ca... ascendent moral, 5-0 in acest an competitional plus finala mare, semifinala si finala mica in ultimii ani...

    cu 4 ani în urmă (02.03.2020) Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    hmm
    Teoretic Oradea porneste cu prima sansa, tinand cont de jocul aratat in ultima perioada, precum si de rotatia pe care o pot face in special in a doua repriza. Vulnerabilitatea lor principala va fi rotatia la U23, unde datorita absentelor lui Bobe si Fome, vor fi nevoiti "sa ascunda" primele 2 sferturi un om mare (Petrescu).
    Noi am facut un meci foarte bun la Cluj, urmat de unul execrabil la Dinamo, asa ca e greu de spus ce va urma... :). Echipa a lucrat destul de mult fizic in pauza asta cu preparatorul spaniol, asa ca ramane de vazut ce picioare vom avea. Preconizez ca pe foaie va aparea LG si va sta Chat, asa ca vom avea si probleme de omogenitate.
    Totalmente subiectiv o sa merg pe Sibiu maine.

    PS
    Astept cu nerabdare epopeea epica a lui Malone Karl, aka Karl Malone, aka The Mailman.

    cu 4 ani în urmă (02.03.2020) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Tommy :

    Oradea
    Mizez pe Oradea in aceasta partida prin prisma continuității existente deja de 2 ani în lotul acestei echipe.Totodata si publicul oradean are capacitatea sa isi împingă din spate favoriții! Va fi un meci interesant!

    cu 4 ani în urmă (02.03.2020) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Domnu Goe :

    Concurs
    Eu zic ca CSM Oradea se va impund în acest derby,deoarece are o rotatie mult mai lunga comparativ cu cea a Sibiului,jucatorii se cunosc fparte bine intre ei,toti cu exceptia lui Krajina si a lui Broussard au fost colegi si sezonul trecut.Inca 3 puncte forte care ar avantaja echipa Oradeana sa castige acest meci ar fi:lupta sub panou,unde oradenii sunt clar favoriti,procentajul la 3p si nu in ultimul rand,publicul,care cu siguranta ii va impinge de la spate.Sa castige cel mai bun.HAI CSM!

    cu 4 ani în urmă (02.03.2020) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Domnu Goe :

    Concurs
    impune*,foarte*,oradeana*
    **scuzati greselile!

    cu 4 ani în urmă (02.03.2020) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Malone Karl :

    100
    Profitând de analiza atât de pertinentă de mai sus, confirmăm faptul că Oradea pornește ca favorită! De asemenea e adevărat ce se spune, anume că am pierdut temporar doi băieți buni din rotația de sub 23, dar ceea ce se omite aici este faptul că pe lângă Petrescu avem două noutăți de calitate cu care putem face față la capitolul ăsta... Deci doua atuuri până acum în favoarea noastră! Apoi am constatat și noi cu îngrijorare, fluctuația de formă prin care trece echipa sibiană, care sărbătorește cam excesiv victoriile nesperate și rezultatul este că ia bătaie de la outsideri! Singurul argument serios în favoarea Sibiului în jocul de mâine ar fi acela că zic ei că s-au antrenat serios, dar oare Oradea a stat degeaba? Nici nu mai spun că noi abia asteptăm să dăm drumul în teren la noul nostru pivot, că oricum scorul la atuuri era deja 4-1 pentru Oradea și meciul părea deja dezechilibrat... Ce să mai zic în afară de faptul că Oradea dă mâine suta, iar sibienii din galerie au ocazia să se consoleze la Aquapark! Pronostic bate Oradea!

    cu 4 ani în urmă (02.03.2020)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      vezi...
      Exact asta asteptam, ma bucur sincer ca nu te-ai dezmintit, cum ar spune un fan de-al lui Jazz vis-avis de o actiune cu The Mailman... poetry in motion...
      Daca ati rezolvat problema la U23, cu atat mai bine, inca odata se dovedeste ca Sere e baiat destept.
      De asemenea imi place cum numeri atuurile voastre, Caragiale ar fi extrem de gelos.
      Asa ca nu mai imi ramane decat sa raman la Sibiu, ca sa pot vedea meciul la cinematograf relaxat, ca si asa nu sunt eu mare fan de Aqua Park.

      cu 4 ani în urmă (02.03.2020)
    • CSM VSKC Miercurea Ciuc vandris5:

      Câstigă Oradea
      Chiar daca Sibiul vrea revansa.

      cu 4 ani în urmă (02.03.2020)
    • BC CSU Sibiu undercut:

      Daca e vreo revansa pe care o vrea Sibiul
      e "decat" una, in finala, ca postura de lider de campionat pana in playoff nu ne e straina si nu prea se trece in palmares.

      cu 4 ani în urmă (02.03.2020)
    • CSM CSU Oradea nailman:

      de-a soarecele si pisica
      Pronostic corect din nou, jocul mai mult de antrenament pentru amandoua echipele. Am vazut noii jucatori si nu suntem speriati de nimic! Pare ca echipa noastra intra in mecanismul care o duce la urmatorul Titlu: nu forteaza peste ceea ce trebuie ca sa castige cu minim efort si intra in forma pe final de sezon...

      cu 4 ani în urmă (04.03.2020)
    Raspunde
  • CSA Steaua București Peiu Daniel Florentin :

    :-?
    O sa fie un meci strans intre cele doua echipe. Aruncarile de 3 puncte vor face diferenta in acest meci.
    Personal , merg pe CSM Oradea. :)

    cu 4 ani în urmă (02.03.2020) Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ahile89 - :

    Oradea va fi castigatoare
    Au un om recent adus dar care poate face diferenta la recuperare sub panou. Nici nu are nevoie de 10 pcte pe meci

    cu 4 ani în urmă (03.03.2020) Raspunde
  • BC CSU Sibiu /z/z/z :

    Mizez pe o victorie a Sibiului la sub 10 puncte
    Meci interesant și echilibrat in care noile transferuri își vor face cu siguranța apariția... vor fi niște dueluri spectaculoase sub panouri și pe semicerc.
    Sibiul a fost aproape de victorie de fiecare data pe terenul Oradiei in acest sezon, însă acum s-a acumulat o dorința mare de revanșa, lotul s-a întărit și și-a îmbunătățit condiția fizica.

    cu 4 ani în urmă (03.03.2020) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Victor825 :

    CSU
    In ciuda noului pivot oradean si al jocului inconstant al Sibiului, mizez pe CSU Sibiu in aceasta partida. Cred ca sibienii vor fi in mana de la 3 puncte intr-un mod asemanator partidei de la Cluj de acum cateva saptamani.

    cu 4 ani în urmă (03.03.2020) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca R Razvan :

    pronostic
    Chiar daca ar suna interesant o victorie a Sibiului, nu cred ca sunt sanse - desi surprize au mai fost.
    Oricum mizez pe Oradea de data aceasta.

    cu 4 ani în urmă (03.03.2020) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!