Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

EuroChallenge - Perry Petty a jucat împotriva lui BC Mureș

Adrian Micinic

Adrian Micinic
07.11.2013

Perry Petty, fostul jucător al lui CSȘ Giurgiu, a jucat împotriva lui BC Mureș în prima etapă din FIBA EuroChallenge. Americanul a cedat în confruntarea cu ardelenii, scor 79-83.

Petty a avut 24 minute de joc pentru Tsmoki Minsk, perioadă în care a totalizat 3/6 la trei puncte, 3/5 la două puncte, fără vizită la linia de pedeapsă pentru un total de 15 puncte. El a adăugat 7 recuperări (două ofensive), 2 pase decisive, un capac și o intercepție cu patru posesii pierdute pentru un coeficient de 17 la eficiență.

Acesta a fost primul meci pe care Petty l-a disputat în FIBA EuroChallenge.

Foto: fibaeurope.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!