Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

EXCLUSIV. BC Mureş vrea 7 jucători străini. Aleksandar Mladenovic se află pe lista lui Sekulovic

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
15.06.2012

Foto: Radu Roşca

În cadrul acestei dimineţi, la Târgu Mureş, a avut loc întrunirea consiliului de conducere al clubului. La această şedinţă a luat parte şi antrenorul Srecko Sekulovic, cel care şi-a prezentat doleanţele în ceea ce priveşte lotul cu care va aborda sezonul 2012-2013. Tehnicianul îşi doreşte şapte jucători străini, iar pe listă se află şi Aleksandar Mladenovic, pivotul sârb care a avut prestaţii foarte bune în urmă cu două sezoane.

Într-o declaraţie acordată site-ului nostru, Szalkay Jozsef spune că bugetul se va creiona la sfârşitul lunii şi în funcţie de acesta se vor semna contractele cu anumiţi jucători.

Sretko Sekulovic a prezentat consiliului de administraţie două variante de lot, una mai optimistă, iar alta mai pesimistă, în funcţie de bugetul care se va creiona până la sfârşitul lunii. Ceea ce este interesant este faptul că din vechiul lot vor rămâne patru jucători. Sekulovic intenţionează să alcătuiască şapte jucători străini, din care, în varianta optimistă, unul ar putea să fie Sasha Mladenovic, cel care a fost la noi. Încă se mai poartă tratative cu patru cinci jucători, dar nu vom putea spune numele lor decât după exact două săptămâni când va avea loc următorul consiliul de administraţie.

În momentul de faţă avem 4 certitudini: Liviu Dumitru, Baczo, Borşa şi Paliciuc. Pekovic e incert. E inclus într-una din variante, în cea optimistă. Am fost asiguraţi că în două săptămâni vom primi de la primăriie mai multe informaţii legate de bugetul nostru pentru sezonul viitor.

Mladenovic a avut următoarele medii statistice în perioada petrecută la Mureş:
- 8 meciuri, 32.3 minute, 21.0 puncte, 8.3 recuperări, 1.4 pase decisive, 1.4 mingi câştigate şi 2.1 capace în BIBL
- 31 meciuri, 32.1 minute, 16.7 puncte, 6.9 recuperări, 1.1 pase decisive, 1.3 mingi câştigate şi 1.4 capace în Divizia A

Sezonul trecut l-a petrecut în prima ligă din Polinia unde a înregistrat medii de 23.3 minute, 13.1 puncte(70% x2), 5.9 recuperări, 0.7 pase decisive, 0.7 mingi câştigate, 1.1 capace

-----------

Notă: Articolul despre Calvin Watson a fost scos de pe site deoarece informaţia s-a dovedit a fi eronată.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!