Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

EXCLUSIV. Branko Cuic se desparte de BC Timișoara

Adrian Micinic

Adrian Micinic
30.05.2012


Foto: Anca Cheregi

Branko Cuic, jucătorul sârb care a jucat pentru BC Timișoara în sezonul competițional 2011/12, este liber de contract. Jucătorul ex-iugoslav a dezvăluit în exclusivitate pentru TotalBaschet faptul că munca sa la clubul bănățean s-a încheiat și în acest moment este liber de contract și deschis discuțiilor în vederea semnării unui nou contract.

Jucătorul în vârstă de 34 ani a declarat următoarele pe marginea acestui subiect:

"Munca mea la BC Timișoara s-a încheiat. Cu toate plusurile și minusurile a fost un sezon frumos și mi-a făcut plăcere să colaborez cu staff-ul acestei echipe. S-a demonstrat că Timișoara are un club serios și le doresc mult succes pe viitor.

În ceea ce privește următorul pas în cariera mea, mă voi gândi după o scurtă vacanță. Oferte am primit zilnic, dar trebuie să remarc faptul că fanii din Cluj mă cheamă acasă."

Astfel, Cuic devine al 3-lea jucător străin care părăsește pe BC Timișoara după ce croații Ivan Siriscevic și Sime Spralja.

8 comentarii la aceasta stire:
  • realHQ :

    :)
    Se pare ca exista un post liber de clown la Circul Globus.

    cu 11 ani în urmă (30.05.2012) Raspunde
  • Pitagora :

    dragoste şi ură
    Pentru Cuia nu poţi să ai o indiferenţă, ori îl iubeşti când joacă în echipa ta, ori îl urăşti din tot sufletul când, nu!
    Fanii de la Cluj, te-au implorat anul trecut ca să nu-i părăseşti, dar n-ai ţinut cont de asta...acum cine ştie...sentimentele se mai schimbă...nu ţi se uscase apa din Someş de pe tine, şi vroiai apa Begăi...Doamne, Doamne te-a pedepsit pentru trădare...aşa văd eu situaţia.

    cu 11 ani în urmă (30.05.2012) Raspunde
  • km :

    realHQ si nu numai
    asa e.......lucul lui Cuia e la Globus...........acolo se castiga titlu......acolo e iubire, dragoste, daruire, "U".......la "U" cine are loc? Cei care termina pe locul patru? Eu sincer nu va inteleg........anul trecut am luat titlul.........am schimbat mullte lucruri.........a fost un esec. Va rog domnilor treceti peste orgolii plersonale si reparati aceste greseli! Omul acesta a tinut echipa unita, a luptat, a iubit, s-a daruit............e mai bine cu tot felul de anonimi care vin azi si pleaca maine?

    cu 11 ani în urmă (30.05.2012) Raspunde
  • thejack :

    intr-adevar
    Cuia a avut un rol foarte important in castigarea titlului de anul trecut, mobilizand echipa in momentele grele, prin acel spirit unic, sarbesc. Ceva imi spune insa ca "managerul" cristescu si "marele antrenor" tenter una spun si alta vor face: pentru ca, daca vor sa creeze o echipa de caractere, Cuia n-ar trebui sa lipseasca in nici un caz.

    Branko, vei fi intotdeauna unul de-al nostru. Fanii adevarati ai lui "U" te vor aplauda de fiecare data in picioare, indiferent pentru cine joci si te vor primi oricand cu bratele deschise.

    cu 11 ani în urmă (31.05.2012) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca mihaicj :

    ...
    Fara Cuia sezonul asta am avut o organizare in joc inferioara (am jucat in mare parte ca niste gaini bete fara cap) si fara absolut niciun fel de determinare. Sunt curios ce formatie vom afisa sezonul urmator, stiut fiind ca nu excelam la capitolul buget.

    cu 11 ani în urmă (31.05.2012) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca carlos_cj :

    Cuic
    Prin declaratia asta Cuic incearca sa le sugereze celor de la U sa il aduca inapoi. Din pacate pt el, nu cred ca i se va face vreo oferta. Are deja o varsta si nu cred sa mai fie in atentia lui Cristescu sau Tenter. Oricum, multumin pt ce ai facut. Pe de alta parte, singur ai decis sa pleci :)

    cu 11 ani în urmă (31.05.2012) Raspunde
  • realHQ :

    :D
    Eu tin minte doar o poveste emotionanta despre un tata care s-a hotarat sa fie aproape de copilul sau care este scolar in Serbia si pentru care renunta cu durere in suflet la echipa actuala si se transfera cu inima indoita in cel mai apropiat oras de granita. In noul context se pare ca geografia Romaniei s-a schimbat si datorita miscarilor tectonice ale placii continentale Clujul a glisat in ultimulan cateva sute de km spre vest devenind astfel oras de frontiera cu Serbia, astfel rezolvandu-se nemaipomenit de spectaculos problema "tata-distanta-scoala".

    cu 11 ani în urmă (31.05.2012) Raspunde
  • bogdan13 :

    pacat
    la cluj nu mai sunt bani pt ciuia !

    cu 11 ani în urmă (31.05.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!