Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

EXCLUSIV. Predrag Badnjarevic nu a mers cu echipa în Israel!

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
22.02.2012

Badnjarevic a rămas la Timişoara, alături de Popescu, Cuic, Archie şi Sarovic

Decizie interesantă la clubul BC Timişoara. Antrenorul principal, Predrag Badnjarevic nu a făcut deplasarea cu echipa pentru meciul de azi cu Galil Gilboa. Tehnicianul sârb a rămas la Timişoara, acolo unde va face antrenamente cu jucătorii care au fost menajaţi în partida din Liga Balcanică. Popescu, Archie, Cuic şi Sarovic nu au însoţit nici ei echipa, unii pentru a fi odihniţi, iar alţii din motive medicale.

Astfel, secundul Milorad Perovic va conduce echipa în această seară în partida cu Gilboa.

Decizia timişorenilor este totuşi una interesantă. Este pentru prima oară în acest sezon când Badnjarevic nu conduce echipa în calitate de principal. Explicaţiile ar putea fi următoarele: bănăţenii nu pune mare preţ pe meciul cu Gilboa şi se aşteaptă la o înfrângere în faţa vicecampioanei Israelului şi atunci încearcă să se concentreze pe meciul cu Oradea din campionat. Doar aşa s-ar putea explica de ce a rămas Badnjarevic la Timişoara şi nu Perovic. Primul ar putea pregăti în mod expres jocul alături de cei 4 rămaşi la Timişoara. Alb-violeţii simt pericolul din campionat, acolo unde sâmbătă dau piept cu rivala din semifinalele Cupei. Oradea îşi doreşte cu orice preţ să îşi ia revanşa.

În condiţiile în care Timişoara are şanse infime să se mai califice în sferturile Ligii Balcanice, decizia lui Badnjarevic de a lucra trei zile în plus cu titularii ar putea fi înţeleasă.

Milorad Perovic nu e străin de experienţa ca principal. El a condus în Divizia A echipe ca Rapid sau Braşov.

Partida dintre Galil Gilboa şi BC Timişoara va avea loc de la ora 19:00, ora României şi va fi transmisă în direct pe internet, pe adresa www.sportmedia.tv

2 comentarii la aceasta stire:
  • SCM Timișoara csapo.eugen :

    ....
    este defapt a 2-a oara:) A ramas acasa si atunci cand Timisoara a jucat la Iasi:)

    cu 12 ani în urmă (22.02.2012) Raspunde
  • CSU Asesoft Ploiești ineacsu :

    ...
    dovada de profesionalism din partea clubului timisorean. cu atitudinea asta cred ca ajungem si noi vreodata prin euroliga.. imi placea timisoara pana acum. sunt sigur ca cluj sau asesoft nu ar face niciodata chestia asta. macar se respecta.

    cu 12 ani în urmă (22.02.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!