Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

EXCLUSIV. Slobodan Nikolic: ”Eu nu am spus niciodată că amânarea <<este o porcărie>>”

Ioana Ardereanu

Ioana Ardereanu
05.02.2012

În urmă cu 4 zile, Federația Română de Baschet anunța amânarea etapei 20 atât în ceea ce privește campionatul masculin, Divizia A, respectiv Divizia B, cât și campionatul feminin pe motivul condițiilor meteorologice nu tocmai favorabile. Prima reacție în acest sens a venit de la tehnicianul Energiei Rovinari, Slobodan Nikolic care în primă instanță declara, pentru sportingorj.ro, că amânarea rundei ”este o mare porcărie”, afrimația sa stârnind nenumărate comentarii la adresa sa.

În cursul zilei de duminică tehnicianul gorjan a contactat TotalBaschet pentru a clarifica situația. Acesta a declarat în exclusivitate pentru site-ul nostru că spusele sale privind amânarea etapei nu sunt deloc adevărate.    

Ceea ce a apărut în presă cum că eu aș fi spus depsre amânarea etapei că ”este o porcărie” nu este deloc adevărat. Eu nu am spus așa ceva. Eu nu am dat niciodată acest interviu în care să declar așa ceva despre ce s-a întâmplat la sfârșit de săptămâna. Sunt un om, un antrenor cu experiență care nu și-ar putea permite să vorbească așa ceva despre Federația Română. Oficialii Federației au amânat etapa iar eu m-am comformat cu această decizie a lor. Am înțeles situația celor din Sibiu care nu au putut ajunge aici din cauza condițiilor meteo, însă în niciun caz nu am declarat ceea ce este pe sportingorj.ro    

Cer mai multă profesionalism! Repet, nu am dat acest interviu! Este treaba federației și nu a mea! 

Foto: impactingorj.ro

6 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe realgorj :

    Cam asa e...
    Inclin sa-i dau dreptate lui Nikolic. Nu de alta, dar pe la noi se stie mai demult ca sportingorj.ro este antibaschet si prohandbal. Mici interese locale...

    cu 12 ani în urmă (05.02.2012) Raspunde
  • jacky :

    e real
    daca cineva ar cere celui de la sport in gorj sa-i arate inregistrarea cu nikolic, ar fi o mare problema pentru cristi! omul asta uraste atat de mult baschetul incat, daca ar sti ca echipa se desfiinteaza, ar petrece zi si noapte! el nu are de unde sa stie ce spune nikolic pentru ca vorbeste cu antrenorul doar dupa meciurile de acasa ale echipei, pe care nu le vede dar scrie despre ele! sunt convins ca slobodan nikolic nu a spus ceva niciodata! si i-as recomanda domnului cristi sa nu mai dea in echipa asta! nu stiu cine il plateste dar sunt sigur ca singur nu ar face acest lucru. ce nu se stie in afara judetului este ca energia(baschetul) a pierdut foarte mult datorita exclusiv acestui constantinescu. ar trebui sa-i ajunga, daca este ziarist independent si daca se respecta!

    cu 12 ani în urmă (05.02.2012) Raspunde
  • FanFan la Tulipe :

    Surse
    Nu ar fi prima data cand sportingorj.ro scrie ”pe surse” . Probabil baschetul nu este atat de ”interesant” pentru domnul Constantinescu (ca alte sporturi) pentru a-si mai verifica sursele.Ce daca Nikolic e pus intr-o postura proasta in fata federatiei.Ce mai conteaza si lucrul asta atat timp cat ”presa de specialitate” din Gorj , consiliu judetean, conducerea clubului si Complexul nu vad decat handbal si fotbal.PACAT. Se spune ca baschetul e sportul oamenilor inteligenti. Poate lucrul asta explica foarte mult din situatia in care s-a ajuns in Gorj si in general in tara. 99% din stirile de sport sunt despre fotbal asa cum 99% din bani sunt alocati pentru fotbal. AVEM SPORTUL CARE IL MERITAM ASA CUM AVEM CONDUCATORII CARE II MERITAM.
    Cand baschetul o sa fie printre principalele sporturi in tara asta (asa cum este in mai toate tarile dezvoltate) inseamna ca suntem pe drumul cel bun ( inseamna ca s-a schimbat clasa politica si au disparut toti Becalii din tara)
    Sunt curios de ce domnul Constatinescu nu a facut pana acum in sportingorj un sondaj simplu cu numarul de iubitori de baschet versus handbal. Ar avea o mare surpriza. Ar realiza ca numarul iubitorilor de baschet versus handbal este invers proportional cu bugetelle alocate.

    cu 12 ani în urmă (05.02.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Sabin Gherdan :

    "
    Având în vedere faptul că sportingorj.ro este partenerul site-ului nostru am trimis pe adresa redacţiei un drept la replică în acest caz !

    cu 12 ani în urmă (05.02.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe realgorj :

    Ceva, ceva...
    D-le Sabin, dvs. ati primit vreun raspuns pana acum? Ca pe site e liniste deplina pe subiectul asta care il denigreaza pe Nikolic si face rau echipei. Mai insistati!

    cu 12 ani în urmă (07.02.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Sabin Gherdan :

    @realgorj
    Nu am primit niciun răspuns. Nu vom insista :)

    cu 12 ani în urmă (07.02.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!