Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

EXLCUSIV. Virgil Stănescu îşi continuă activitatea la Bucureşti

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
15.06.2012


Foto: Mihai Neacşu

Sezonul trecut BC Mureş Târgu Mureş a izbutit să dea o lovitură pe piaţa transferurilor obţinând semnătura lui Virgil Stănescu, unul dintre cei mai titraţi baschetbalişti români aflaţi încă în activitate. Se preconiza un sezon foarte bun pentru mureşeni, însă aceştia nu au izbutit decăt să se claseze pe locul 6 la finele sezonul regulat, cedând în playoff în compania celor de la "U" Mobitelco Cluj-Napoca.

După acea confruntare ViSta şi-a luat rămas bun de la suporterii şi conducerea clubului mureşean, însă nu a lăsat de înţeles dacă va mai continua sau nu să practice baschetul şi în stagiunea următoare. Într-o declaraţie acordată site-ului nostru, Szalkay Jozsef a afirmat că Virgil Stănescu şi-a exprimat dorinţa de a rămâne la Bucureşti pe tot parcursul anului următor.

Un membru al consiliului nostru de administraţie a vorbit personal, la Bucureşti, cu Virgil Stănescu şi el a spus că nu va pleca din Bucureşti, ci va rămâne acolo. Dacă îşi va continua activitatea a o va face cu siguranţă la o echipă din Bucureşti. Vă pot spune sigur că Virgil Stănescu nu va face parte din vechiul lot.

Astfel Virgil Stănescu are două variante pentru sezonul următor, dacă se vor respecta cele afirmate mai sus: va evolua la CSM Bucureşti în "A" sau va alege să pună umărul la promovarea Stelei Bucureşti, în Divizia B. Bineînţeles că nu iese din calcul şi o eventuală înţelegere la care sporitvul ar putea să ajungă cu oricare altă echipă din prima ligă.

1 comentariu la aceasta stire:
  • crina :

    președinte
    Poate candidează la prezidenția FRBaschet. E o varianta foarte buna daca ramane in București pentru 2013

    cu 11 ani în urmă (15.06.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!