Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

F4. Alhaji Mohammed: „Să mă gândesc dacă o echipă este favorită să câștige, hmm ... Da, BC Mureș”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
09.04.2016

După un parcurs modest în ultimele etape ale sezonului regulat, BC Mureș începe cursa pentru trofee cu semifinala din Final Four-ul Cupei României contra lui U BT Cluj-Napoca. Formația mureșeană alături de cea clujeană vor deschide turneul final cu partida programată duminică, 10 aprilie, ora 16:00.

Într-un interviu pentru Total Baschet, Alhaji Mohammed, componentul lui BC Mureș, a vorbit despre acest turneu final, prefațând confruntarea din semfinala cu U BT Cluj.

Începeți lupta trofee, ce așteptări ai de la acest Final Four al Cupei României?

Mă aștept de la noi să mergem acolo și să jucăm tare. Fanii sunt supărăți pe noi, deci noi trebuie doar să mergem și să jucăm tare pentru orașul Mureș. Vom juca și totul este posibil.

Cum vezi schimbarea lui Audrius Prakuraitis?

Nu văd nicio schimbare, aceleași reguli, dar antrenor diferit. Noi încă facem lucruri pe care el (n.r Audrius Prakuraitis) ni le-a arătat.

În semifinale întâlniți Clujul, după 6 înfrângeri puteți reveni cu o victorie în fața lor?

Vom face totul pentru a câștiga acest meci. De când am venit aici, i-am învins de două ori și ei ne-au învins tot de două ori. Lucrăm din greu să revenim pe drumul cel bun.

Cum prefațezi duelul direct cu Kyndall Dykes?

Nu este un duel între mine și Dykes. Este Cluj vs. Mureș. Dykes este unul dintre cei mai buni jucători din România și întotdeauna este o delectare să joc împotriva lui dar niciodată nu este vorba despre mine contra lui. Este un sport de echipă.

Vezi vreuna dintre echipe favorită la câștigarea trofeului?

Să mă gândesc dacă o echipă este favorită să câștige, hmm ... Da, BC Mureș.

Cum este atmosfera în vestiarul lui BC Mureș?

Niciodată nu împărtășești cu toată lumea ce se întâmplă în propria casă. Vestiarul nostru este grozav, toată lumea este grozavă, noi trebuie doar continuăm să muncim.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!