Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

F4. Cătălin Vulc: „Echipa a avut o altă atitudine față de meciul de ieri”

Ionuț Greere

Ionuț Greere
03.04.2015

CSU Sibiu a terminat pe locul 4 Final Four-ul de la Pitești după ce a pierdut finala mică împotriva formației gazdă BCMU Pitești cu scorul de 81-66.

La conferința de presă antrenorul sibienilor, Cătălin Vulc a vorbit despre partida pierdută contra piteștenilor, dar a dorit să aducă în discuție și comportamentul suporterilor sibieni , care nu au dorit să își salute favoriții la finalul jocului

„Am jucat mult mai bine decât în partida de ieri, echipa a avut o altă atitudine. Am avut  pe toti conducătorii de joc accidentați și poate și din această cauză astăzi nu am putut ma mult. Am reușit să ne ținem aproape de Pitești, dar am căzut pe final. Nu știu ce va urma, probabil va avea loc o ședință, se va analiza acest sezon și o vom lua de la capăt. Înțeleg nemulțumirea fanilor, dar nu îi înțeleg de ce nu își încurajează echipa și la rău. Noi am avut un sezon rău.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!