Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

F4 Craiova. Vlad Moldoveanu: „Este o victorie muncită, nu neapărat suprinzătoare”

F4 Craiova. Vlad Moldoveanu: „Este o victorie muncită, nu neapărat suprinzătoare”

CSO Voluntari i-a administrat primul eșec pe plan intern lui U BT Cluj-Napoca și s-a calificat în finala Cupei României. Ilfovenii au învins la limită, scor 81-80, în cadrul primului meci din Final Four-ul găzduit de Craiova.

La finalul partidei, Vlad Moldoveanu nu a catalogat acest succes drept unul surprinzător:

„Este o victorie muncită, nu neaparat suprinzătoare, pentru că dacă nu am fi crezut în șansa noastră nu am fi venit până aici.”

Fostul internațional român a spus că are un singur gând pentru finală:

„Să câșitgăm. Altfel nu poți să joci o finală. Avem o partidă foarte importantă joi. Trebuie să ne recuperăm și să sperăm că vom readuce trofeul acasă.”

Moldoveanu a fost cel mai bun jucător de pe teren, dar el a pus mai presus victoria decât prestația personală:

„Nu asta contează, sincer. Pentru mine nu contează foarte mult astfel de lucruri. De-a lungul carierei am jucat o mulțime de meciuri importante, unele bune, altele mai puțin bune. Important este ca echipa să câștige.”

Vlad a dedicat victoria echipei sale dar și lui, mai ales că a revenit pe parchet după câteva probleme medicale importante:

„Nouă și în special mie, pentru că am avut o perioadă extrem de grea în ultimii ani și mă bucur că am reușit să fac față cu brio la acest nivel.”

În încheiere, Moldoveanu a spus că e devreme să se gândească la o serie de playoff cu Clujul:

„Mai e mult până departe. În cupă e o regulă, în campionat e altă regulă. Mai avem mult. Nici măcar nu am jucat în campionat cu ei încă.”

Vlad Moldoveanu a fost omul meciului dintre CSO Voluntari și U BT Cluj-Napoca, după ce a terminat cu 22 de puncte, 11 recuperări și 3 pase decisive.

4 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    Globul
    de cristal 🤢🤮

    cu 2 ani în urmă (16.02.2022) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca radu V :

    Ma gandesc
    ce bun ar fi fost V.M. la Cluj, mai ales în cupele europene când ar fi contribuit din plin la odihnita titularilor asta dacă nu ar fi fost chiar el titular.

    cu 2 ani în urmă (16.02.2022)
    • Dady2800:

      RASURI
      Nu are loc în lotul clujului. Iar în cupele europene nu face față........ acolo numai este mami.el este un jucător bun de campionatul nostru aruncând 15 libere in medie pe meci.......fără acele puncte din libere ar fi un jucător modest...... asta i Romania

      cu 2 ani în urmă (16.02.2022)
    • U BT Cluj-Napoca TitiAcs:

      Eu cred
      că a fost suficient un an de plată a salariului absolut degeaba. Nu știu dacă ar fi benefic să-i plătești salariul pentru a da maxim 5minute de respiro pe meci. Are totuși o vîrstă ... Cu banii pe el, plătești 2-3 jucători la 20-25 ani, numai să-i ai. Jucătorii, nu banii.

      cu 2 ani în urmă (16.02.2022)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!