Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

F4. Milos Komatina: „Presiunea e pe ei, noi suntem relaxați oarecum”

F4. Milos Komatina: „Presiunea e pe ei, noi suntem relaxați oarecum”

Astăzi, 9 februarie, Sala Sporturilor „Horia Demian” va găzdui cele două semifinale ale Cupei României. În primul meci, CSM CSU Oradea se confruntă cu CS Dinamo Știința București, iar apoi SCM Timișoara își testează forțele într-un duel cu U-BT Cluj-Napoca.

Înainte de începerea turneului, Milos Komatina a vorbit pentru site-ul nostru despre confruntarea cu gazda competiției, spunând că aceasta este principala favorită. Din acest motiv, baschetbalistul născut în Sarajevo susține că el și coechipierii săi trebuie să răspundă agresivității adversarilor.

E o competiție în care Cluj și Oradea sunt favorite. Mai ales Cluj, pentru că joacă pe teren propriu și beneficiază de susținerea fanilor. În același timp, e un singur meci, orice se poate întâmpla. Cine va avea o zi mai bună, va câștiga. În campionat, am jucat bine contra lor. Acasă cred că am avut zece puncte în plus, însă Clujul are un lot foarte bun și o rotație excelentă. E dificil să joci împotriva lor fiindcă sunt foarte fizici. Evoluează în FIBA Europe Cup împotriva unor formații bune și au experiență mai mare. Pentru noi, e important să le răspundem cu aceeași măsură. De asemenea, sperăm să aruncăm bine. Presiunea e pe ei, noi suntem relaxați oarecum”.

Confruntarea dintre SCM Timișoara și U-BT Cluj-Napoca începe la ora 17:45 și va fi transmisă, în direct, pe Digisport 3.

*foto: Facebook – Baschet SCM Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!