Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

F8. George Trif, înaintea meciului din sferturi: „Oradea este favorită”

F8. George Trif, înaintea meciului din sferturi: „Oradea este favorită”

CSM Târgu Mureș se va duela cu CSM CSU Oradea în sferturile de finală ale Cupei României. Confruntarea de joi, 15 februarie, va fi a treia din Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca.

Înaintea confruntării cu „Leii Roșii”, George Trif a vorbit pentru site-ul nostru despre ce înseamnă prezența la Final 8-ul Cupei României pentru formația sa:

„Pentru noi este un plus acest turneu. Din păcate, am venit fără câțiva jucători importanți. De asemenea, nu știu dacă Goran Martinic va juca mâine. Pentru noi nu este prioritar acest turneu, important e să joace toată lumea, să facem un joc bun și, bineînțeles, surprize există. Dar, după cum am spus, cel mai important pentru noi e să facem un joc bun. Oradea este favorită. Noi încercăm să prestăm cât mai bine și o să încerc să rulez toți jucătorii, să fim pregătiți pentru următoarele meciuri din campionat.”

Mureșenii nu se vor putea baza pe doi jucători din rotația de bază, după cum a transmis tehnicianul:

„Din păcate, Szabolcs Santa și Mladen Jeremic sunt accidentați. Sunt doi titulari, plus Goran Martinic. Va fi foarte greu. Și cu tot lotul a fost greu când am jucat cu Oradea, chiar dacă o dată am reușit să-i surprindem. Bineînțeles, ei vor veni mult mai montați și mult mai pregătiți, cu temele făcute și cred că va fi foarte greu împotriva lor. Noi o să dăm tot ce putem, dar ei au prima șansă.”

În privința oportunității jucătorilor tineri de a prinde minute importante având în vedere absențele, George Trif a subliniat:

„Aștept să joace cu curaj. Au șansa să joace nu numai mâine, pentru că le-am dat minute în fiecare meci și încerc să-i promovez cât mai mult, mai ales că sunt jucători locali. Avem acest obiectiv să-i promovăm pe cei din Târgu Mureș cât mai mult. Aștept ca ei să confirme și să crească de la meci la meci.”

Duelul dintre CSM Oradea și CSM Târgu Mureș va avea loc joi, 15 februarie, de la ora 17.45 și va fi în direct pe Digi Sport 3, Prima Sport 1, respectiv FRB TV.

*foto: Kádár Csongor Krisztián / Facebook CSM Târgu Mureș - Marosvásárhelyi VSK

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!