Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

F8. Mihai Silvășan: „Este o competiție pe care în mod clar ne dorim să o câștigăm”

F8. Mihai Silvășan: „Este o competiție pe care în mod clar ne dorim să o câștigăm”

U-BT Cluj-Napoca și SCM Timișoara deschid faza sferturilor de finală în Cupa României, duelul de la Constanța urmând să se joace sâmbătă, 11 februarie, și o să fie televizat.

Campioana României s-a întors din Italia după înfrângerea contra Bresciei și se pregătește de confruntarea cu Timișoara pentru un loc în semifinalele Cupei României. Mihai Silvășan a vorbit pentru u-bt.ro înaintea acestui joc care deschide Final 8-ul de la malul Mării Negre:

„Este o competiție pe care în mod clar ne dorim să o câștigăm. Acesta este, de altfel, unul dintre obiectivele noastre. Se va juca după reguli diferite, iar noi venim direct din Italia, după ce am suferit o înfrângere destul de dureroasă cu Brescia. Încercăm să ne revenim din punct de vedere mental pentru a fi apți să jucăm. Avem caracterele necesare în echipă pentru a reuși acest lucru, dar nu va fi deloc ușor să câștigăm. Momentan ne gândim doar la Timișoara, jucăm și la o oră cu care nu suntem obișnuiți. Pentru ambele echipe vor fi însă aceleași condiții. Trebuie să fim pregătiți să avem o intensitate bună și să câștigăm.”

O să fie primul duel stagional între U-BT și SCM Timișoara, până acum cele două regăsindu-se în conferințe diferite în campionat și jocul pe care l-ar fi avut în etapa a doua din Top 10 a fost reprogramat după ce alb-negrii au evoluat în EuroCup. Clujul are 10 victorii la rând împotriva „Leilor din Banat”.

Partida dintre U-BT Cluj-Napoca și SCM Timișoara are loc sâmbătă, 11 februarie, de la ora 11.45 și o să fie în direct pe Digisport 4, Prima Sport 5, respectiv FRB TV.

*foto: Manases Sándor / u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!