Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

F8. Vlad Corpodean: „A fost o nebunie de meci”

F8. Vlad Corpodean: „A fost o nebunie de meci”

CSM Constanța a ajuns în semifinalele Cupei României, turneu final pe care îl găzduiește, dobrogenii trecând după două reprize suplimentare de cei de la Rapid București cu scorul de 94 la 84.

Vlad Corpodean a vorbit la finalul întâlnirii, el făcând pentru început o caracterizare a jocului în urma căruia Constanța a făcut pasul în semifinale:

„Cu siguranță, după cum a mers sezonul până acum, erau favoriți. A fost o nebunie de meci ca și în orice competiție eliminatorie. Aș spune că tactica a contat mai puțin azi. A fost mai mult o vibrație a noastră și a lor. Ar fi putut câștiga ei de nu știu câte ori, era să câștigăm noi și n-am câștigat în timpul regulamentar. A fost o nebunie de meci, așa cum îi stă bine unui meci de cupă și unui Final 8.”

Jucătorul celor de la CSM Constanța a adăugat și faptul că în acest sezon există mai multe echipe apropiate valoric și că se bucură de posibilitatea jucării încă unui meci în fața publicului de la malul Mării Negre.

„Campionatul este foarte echilibrat în acest an și aș zice că este și la probabil cel mai mare nivel valoric din ultimii 10-15 ani. Orice meci este foarte-foarte disputat. O să mergem să facem duș, ne bucurăm o oră și apoi o să venim și urmărim următorul adversar. Mă bucur că putem să oferim încă cel puțin un meci acestei săli minunate pe care am avut-o azi.”

CSM Constanța se va duela luni, 13 februarie, în a doua semifinală cu învingătoarea duelului dintre CSM Oradea și FC Argeș Pitești.

*foto: Facebook CSM Constanța Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!