Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

FC Argeș a învins-o pe CSM Constanța în cadrul turneului amical de la București

FC Argeș a învins-o pe CSM Constanța în cadrul turneului amical de la București

FC Argeș Pitești va juca în finala mare a turneului de pregătire organizat pe terenul formației Rapid București, după ce a dispus sâmbătă seara (17.09) de CSM Constanța cu 88 la 69.

Piteștenii au avut peste 50 de puncte marcate în repriza secundă și au putut să-și adjudece trei dintre cele patru sferturi ale meciului. Scorul pe sferturi a fost 18-15, 17-22, 26-14 și 27-18.

Diferența maximă în acest duel de pregătire din Sala Rapid a fost de 19 puncte, cu cât s-a și încheiat disputa, în total fiind 13 schimbări la conducerea jocului și în 8 rânduri formațiile s-au aflat la egalitate.

Argeșul a reușit să întoarcă după ce la pauză CSM Constanța avea un avantaj minim, 37-35, la finalul sfertului cu numărul trei fiind 61-51 pentru alb-violeți și în cele din urmă 88-69.

Mihai Măciucă s-a remarcat de la învingători cu 15 puncte (3/5 de la distanță) și 7 recuperări, în double figures fiind și Josh Cunningham (12 puncte, 4 recuperări), Andreja Milutinovic (11 puncte, 6 assist-uri), respectiv Nikola Jevtovic (10 puncte, 5 recuperări). Toți jucătorii de la FC Argeș care au apărut pe foaia de joc au reușit să marcheze.

Nate Johnson a condus lista marcatorilor pentru CSM Constanța (16 puncte, 5 recuperări, 4 pase decisive), urmat de Egidijus Mockevicius (12 puncte, 12 recuperări) și Jarrid Rhodes (10 puncte, 5 recuperări). În lotul dobrogenilor se regăsește și Jakob Cebasek, revenit cu această ocazie în LNBM, slovenul având 8 puncte (4/9 din acțiune).

FC Argeș a terminat cu 46-30 în raportul punctelor din paint, formația lui Milan Mitrovic fiind mai bună atât la procentajul triplelor transformate (39-23%), cât și la recuperări (34-32, diferența fiind la cele ofensive unde Argeșul a avut 28-19) sau assist-uri (23-17).

Duelurile din finale la turneul de pregătire organizat la București o să fie: Rapid – CSM Constanța și FC Argeș – Rilski Sportist.

*foto: Facebook FC Argeș Basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!