Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

FIBA EURO CHALLENGE. Partida dintre Antwerp Giants şi U Mobitelco BT Cluj-Napoca nu se va transmite

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
15.11.2011

Deşi iniţial postul TV Sport.ro şi-a anunţat intenţia de a transmite toate meciurile echipei "U" Mobitelco BT Cluj-Napoca din FIBA EuroChallenge, iar mai multe site-uri de programe TV anunţau faptul că partida dintre campioana en-titre a României şi Antwerp Giants va fi televizată, în această zi site-ul u-mobitelco.ro a anunţat faptul că jocul nu se va transmite.

"Intr-adevar, sport.ro a dorit sa transmita si acest meci, insa din pacate el nu este produs de nicio televiziune locala. Sunt patru meciuri europene si televiziunile belgiene au ales alte doua meciuri. Imi pare rau pentru fani, dar nu avem ce sa facem", a declarat Mircea Cristescu, presedintele executiv al "U" Mobitelco BT, pentru sursa mai sus menţionată.

Astfel, confruntarea ce va debuta marţi, 15.11, la ora 21:00 (ora României) va putea fi vizualizat doar live text, play-by-play pe site-ul FIBA.

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!