Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

FIBA EuroChallenge - CSM-U Oradea, la a 5-a înfrângere consecutivă

Sergiu Vicaș

Sergiu Vicaș
09.12.2014

CSM-U Oradea îşi continuă parcursul negativ în cadrul competiţiei FIBA EuroChallenge, fiind înfrântă de această dată în Rusia, pe terenul lui Avtodor Saratov. Partida a început destul de echilibrat, primul sfert fiind încheiat la egalitate între cele doua echipe, cu scorul de 20-20. Un moment cheie al sfertului 2 s-a înregistrat în momentul când gazdele au realizat un run de 11-0, scorul afişat pe tabelă la pauza mare fiind 40-32 în favoarea ruşilor.

A doua repriză debutează printr-o serie de atacuri finalizate de Avtodor, orădenii având grave probleme de apărare. De observat este faptul ca în sfertul 3 se concretizează pentru prima dată în aceastâ partidă o diferenţă de peste 20 de puncte în favoarea ruşilor. CSM-U Oradea încearcă să revină în joc prin reuşitele lui Ante Krapic, cât şi prin aportul adus de Vujadin Subotic. Cu 10 minute de joc rămase, scorul înregistrat a fost 68-56 în favoarea liderului grupei D.

În ultima parte a jocului, gazdele încep să-şi demonstreze adevărata valoare, Paterson împreună cu Fesenko fiind de neoprit pe pătrunderi. Partida se încheie cu victoria lui Avtodor, scorul final fiind 92-73.

Din tabăra bihorenilor cel mai bun jucător a fost Ante Krapic, croatul izbutind 23 de puncte, 7 recuperări şi o pasă decisivă. Acesta a fost urmat de către Vujadin Subotic, care a acumulat în total 14 puncte, 6 recuperări şi 3 pase decisive.

Cel mai bun marcator din echipa lui Avtodor a fost Peterson, acesta realizând un total de 27 de puncte, 10 recuperări şi o pasă decisivă. Un alt jucător estenţial al ruşilor a fost Courtney Fortson, acesta reuşind să iasă în evidenţă prin 19 puncte, 8 recuperări şi 13 pase decisive.

În urma acestei partide, orădenii rămân cu un bilanţ negativ reprezentat de cele 5 înfrângeri rezultate din cele 5 jocuri pe care aceştia le-au disputat. De cealaltă parte Avtodor rămâne pe prima poziţie din clasamentul grupei D, fiind neînfrânţi în cele 5 meciuri pe care le-au jucat.

Pentru CSM-U Oradea mai rămâne o singură partidă de disputat în acest sezon în cadrul competiţiei FIBA EuroChallenge, de această dată pe terenul celor de la Tofas Bursa.

*foto: Roby Boroş

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!