Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Filip Adamovic: „Va fi un meci foarte fizic cu Steaua”

Paul Olar

Paul Olar
27.02.2016

U-Banca Transilvania și Steaua CSM EximBank se întâlnesc în cel mai atractiv duel al etapei, programat sâmbătă. Confruntarea va demara la ora 17:00, în direct la Digi Sport.

Filip Adamovic, fundașul clujenilor, a participat la conferința de presă premergătoare jocului. Fundașul este la curent cu întăririle Stelei, afirmând că speră la un rezultat pozitiv.

„Ne-am pregătit toată săptămâna pentru acest meci împreună cu antrenorii noștri, știm că în această fază de Top 6 nu vor fi jocuri ușoare. Chiar dacă ultimele meciuri cu ei au fost mai ușoare, știm că acum nu va fi la fel, va trebui să facem cel mai bun meci al nostru și să fim concentrați pentru a putea câștiga. Ei au jucători noi, pe Troupe și jucătorul sârb, care a jucat în Liga Adriatică, însă, desigur, nu au avut suficient timp pentru a-i introduce în sistemele lor de joc. Ne dorim să învingem Steaua acum, dar vrem să câștigăm toate meciurile din acest Top 6, în așa fel încât să fim pe primul loc înainte de play-off. Va fi un meci foarte fizic cu Steaua, cred că ei au cea mai înzestrată echipă din Top 6 din acest punct de vedere. Sperăm ca și sala să fie cel puțin la fel de plină și activă ca la ultimul meci cu Steaua, ar fi un mare ajutor pentru noi, practic ar fi al șaselea nostru jucător”, a spus Adamovic, conform u-bt.ro

Până la finalul sezonului, Adamovic va împărți vestiarul cu Adrian Guțoaia, sportiv despre care a vorbit la superlativ.

„În ceea ce îl privește pe nou-sositul Guțoaia, deși el a venit la echipă abia de ieri, pot să spun că ne cunoaștem, noi am jucat împreună la Ploiești și știu că ne poate ajuta, dar are nevoie de timp pentru a se adapta sistemului nostru de joc. Antrenorul îl cunoaște, de asemenea, de la lotul național, așa că sunt convins că nu vor fi probleme cu integrarea lui”, a declarat Filip, potrivit sursei amintite anterior.

*Foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!